2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدی؟ بچه رشد کرده بود؟

اره.با وزن ۳و ۴۵۰ بدنیا اومد.رشد برای ماه اخر هست.اگر سونو و ازمایشات خوبه نگران نباش.بارداری اولم اینقد شکم نداشتم که بچه های کلاس خیاطی بعد از تولد بچم تعجب کرده بودن میگفتن تو کی حامله شدی که ما نفهمیدیم.با وجود اینکه هفته ای دو بار کلاس میرفتم.تازخ لباس هم پرو میکردیم ولی متوجه نشده بودن

انقده الان بیشتر پایین شکممهقلمبه نشده انگار داره میوفته پایین

خیلی خوبه که. الکی نگران نباش. خب بچه کم کم بزرگ میشه و کل شکمت رو میگیره طوری که تو ماه آخر به دنده هات فشار میاد. نگران نباش تو ماه آخر همچین قلمبه میشه 😅😅. الان چون بچه کوچیک هست هنوز ارتفاعی نداره که گلم واسه همین اون پایین قلمبه هست. تو ماه های آخر هر چی بزرگ تر بشه میاد تا بالای شکمت طوری که قشنگ مثل یه توپ گرد میشه. 

خدا خدا.انشاالله سالم باشین هر دوتون.شکمت هم خوبه.زن حامله و نی نی که میبینم خیلی ذوق میکنم طبیعیه؟ح ...

قربون محبتت عزیزم 

از مهربونیته اخه

خدا جگر گوشه های شمارم نگه دار باشه😍🥰

خیلی خوبه که. الکی نگران نباش. خب بچه کم کم بزرگ میشه و کل شکمت رو میگیره طوری که تو ماه آخر به دنده ...

تا محدوده نافم حسش میکنم 

یخورده بالاترم جدیدا حس میکنم

اما شکم بعضیا میبینم چه گرد و سفته تو ۶ ماهگی تو مطب دمتر میرم

افسردگی میگیرم

خداروشکر پس خوبه