2777
2789

التماس دعا 

برای سلامتی و شفای بیماری همسرم دعا کنید 

انشاالله درهای شادی و خوشبختی و رزق و روزی بر روی همه دوستان باز بشه همچنین خانواده ما

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۰ بار خوندم برات. مثبت فکر کن عزیزم، میگن آنچه که غالبا بهش فکر میکنی همون اتفاق میفته. افکار منفی رو به محض خطور به ذهنت از ذهنت دور کن و برعکس افکار مثبت رو تصور کن. انشاالله همونی بشه که میخوای..

حلیمه ام

برام دعا کن شوهرم با جنسیت نی نی مون کنار بیاد 

و کسی به من چیزی نگه 

برات توحید و صلوات موندم عزیزم ان شالله که به حق فاطمه ی زهرا همه مشکلاتت حل بشه 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۶/۱۹ تو اردو جهادی فهمیدم فندق مامان تو دلمه خدایا شکرت خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.بتام ۱۴۰ 🤍خانوم دکتر گفته که هنوز قلبت تشکیل نشده مامان🥲🧡
حلیمه امبرام دعا کن شوهرم با جنسیت نی نی مون کنار بیاد و کسی به من چیزی نگه برات توحید و صلوات موندم ...

عزیز من جنسیت نی نی هرچی باشه  موقعی که به دنیا میآید به دنیا شیرینی و عزیزی برای خودش میاره. اصلا نگران نباش خودت بچه تو دوست داشته باش بقیه اش حله 

عزیز من جنسیت نی نی هرچی باشه موقعی که به دنیا میآید به دنیا شیرینی و عزیزی برای خودش میاره. اصلا ن ...

ان شالله که همنیطور باشه عزیزم 

دیگه خسته شدم 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۶/۱۹ تو اردو جهادی فهمیدم فندق مامان تو دلمه خدایا شکرت خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.بتام ۱۴۰ 🤍خانوم دکتر گفته که هنوز قلبت تشکیل نشده مامان🥲🧡

خوندم انشالله حاجت روا بشی الهی امین 

لطفا برای من دعا کن جواب پاتولوژیم خوب باشه 

برای سلامتی خانواده ام دعا کن 

برای فاطمه 

و زهرا دعا کن ممنون

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

برات پنج تا سوره توحید خوندم ،ان شاالله خدا به قلبت و ذهنت آرامش بده ،داره اذان میگه اینجا،به همین اذان از خدا می‌خوام به خاطر طفل معصومات نگاه به زندگیت بندازه و همه مشکلاتت حل بشه آمین 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
برات پنج تا سوره توحید خوندم ،ان شاالله خدا به قلبت و ذهنت آرامش بده ،داره اذان میگه اینجا،به همین ا ...

فدای دل مهربونت بشم 🥹🥹🥹انشاالله هرچی می خوای خدابهت بده ❤️❤️❤️

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️