2777
2789

سلام دوستان من یه ۲۰ روز دیگه ۱۸ سالم میشه و میخوام برای خودم یه کارت بانکی بگیرم و از پولای هفتگی که مثلاً ۲۰۰ هزار تومان میگیرم ۱۰۰ هزار تومانش رو بریزم توی اون کارت و همینجوری هر دفعه هی بهش اضافه کنم، کدوم بانک خوبه حساب باز کنم و اینکه بعد از یه مدت روی پولایی که دارم جمع میکنم سود میدن؟ اگر میده کدوم بانک بیشتر سود رو میده و خوبه و پولم به چقدر باید برسه که سود بیاد روش؟

من صد میلیون توی بانک داشتم با بالاترین سود ۲۴, درصد یک میلیونو نهصد سود بهم میداد حالا خودت حساب کن مثلا پنج میلیون پولت بشه چقدر میخوای سود بگیری؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی توصیه دادم بجای پول توی بانک برو سایت معتبر هر وقت پول اومد دستت طلا بخر سوتی مثلا صد هزار تومنم م ...

دقیقا درسته منم پولمو از بانک در آوردم طلا خریدم پارسال

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

ی توصیه دادم بجای پول توی بانک برو سایت معتبر هر وقت پول اومد دستت طلا بخر سوتی مثلا صد هزار تومنم م ...

من اینو نمی‌دونستم، واقعا در حد صد هزار تومان هم طلا میدن؟

از کدوم سایت باید خریداری بکنم؟ چون بلد نیستم خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید دلم میخواد واقعا رشد بدم پولم رو

من صد میلیون توی بانک داشتم با بالاترین سود ۲۴, درصد یک میلیونو نهصد سود بهم میداد حالا خودت حساب کن ...

نمی‌دونم بخدا... نمیخوامم همین‌طوری پول هدر بدم می‌خوام یه چیزی روش اضافه بشه راه حل دیگه هم ندارم

من خودم امشب برنامه میلی رو نصب کردم با ۲۴۰ هزارتومن ۴۷ میلی گرم طلا گرفتم حداقل خرید ۲۰ هزارتومنه می‌خوام پول خرد ها رو اینجا طلا بگیرم از این به بعد

نوبیتکس هم دانلود کردم اونجا حداقل خرید ۵۰۰ هزارتومنه اگه پول بیشتر دستم بیاد تتر میگیرم ازش

من اینو نمی‌دونستم، واقعا در حد صد هزار تومان هم طلا میدن؟از کدوم سایت باید خریداری بکنم؟ چون بلد نی ...

اره سایت ملی گلد میتونی حتی خرید در حد چند گرم کنی و بری طلای خودتو حضوری تحویل بگیری منظورم طلای ابشده هس و اینکه حضوری دوتا شعبه داره تهران و شیراز میتونی بعد خرید اونجا تحویل بگیری یا اصلا همونجا پس انداز کنی هر لحظه هم میتونی بخری و بفروشی و قیمت لحظه ی میزنه

گوگل بزن سایت ملی گلد میاره

کدوم سایت ها میشه خرید؟ کلاه برداری نیستن؟

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
من خودم امشب برنامه میلی رو نصب کردم با ۲۴۰ هزارتومن ۴۷ میلی گرم طلا گرفتم حداقل خرید ۲۰ هزارتومنه م ...

من توی تونکیپرم یه مقداری دارم ،میشه تبدیلش کنم تتر؟

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...