2777
2789
عنوان

چجوری کمتر چرت و پرت بگم بنظرتون

129 بازدید | 20 پست

خیلی چرت میگم 

شایدم تلقینه نمیدونم

ولی مخاطبم اکثرا جوابم نمیده 😐

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تمرین سکوت

آخه دق مرگ میشم دلم میخاد همش حرف بزنم 

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

چرت نگو

چجوریی؟

کتاب زیاد میخونم تاثیر داشته ولی کم

حتما باید با اون مخاطب حرف بزنی؟

ن منظورم از مخاطب همه ان

آخه دق مرگ میشم دلم میخاد همش حرف بزنم

از کم شروع کن 

وقتی خواستی حرف بزنی تو ذهن خودت بگو آیا این حرف من واجب گفتنش یا نه 

اگه جوابت نه اصلا به زبون نیار و سکوت کن 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

منم همین بودم الان خیلی کمتر شده کسی ک زیاد حرف میزنه احترام خودش و از دست میده کسی بهش توجه نمیکنه ...

آها ینی کمتر صحبت کنم و جدی تر؟؟

منظورتون دقیقا چیه ؟ یعنی خارج از موضوعی که هست صحبت میکنید ؟ 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

از کم شروع کن وقتی خواستی حرف بزنی تو ذهن خودت بگو آیا این حرف من واجب گفتنش یا نه اگه جوابت نه اصلا ...

اوکیه هواسم جمع میکنم کم اما با کیفیت صحبت میکنم

میدونی من خیلی هم ذوق دارم خوشحالم 

پر انرژی ام احساس میکنم باید زیاد شوخی کنم با همه زود صمیمی میشم زیاد میخندم .

ا اینجوری ام ک 

اوکیه هواسم جمع میکنم کم اما با کیفیت صحبت میکنممیدونی من خیلی هم ذوق دارم خوشحالم پر انرژی ام احساس ...

هر چقد کم حرف تر باشی بهتره

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

منظورتون دقیقا چیه ؟ یعنی خارج از موضوعی که هست صحبت میکنید ؟

نع اصلا.. منظورم اینه جدی و قاطعانه صحبت نمیکنم 

زیاد گرم میگیرم و خودمونی میشم شاید این باعث میشه مخاطب احساس برتری کنه

یا نمی دونم چه حرفیو چه موقع بزنم درست تره..