2777
2789
عنوان

اگر نوجوون تون تصاویر دید چه میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همش تقصیر این فی.لتر شکن هاستفعلا چیزی بهش نگو اما تحت کنترل نگهش دار

همین دیگه چجوری تحت کنترلم باشه . خب اون که قایمکی میره سرچ میکنه . کار یه دقیقه ست 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 
ببخشید خود ارض....... هم طبیعیه ؟ اگه عادت کنه چی ؟ خیلی حالم بده .

ممکنه کنجکاو شه و سمتش بره

الان اگه تازه دیده باشه تا ی مدت سمتش نمیره 

حداقل توی دخترا اینجوریه ی سری حدمد ده نفری بودیم نشسته بودیم تجربه ها مشترک بود هممون وقتی فهمیدیم برامون غیر قابل هضم و چندش اور بود تا حدود دو سال حتی

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

الان تو ابتدایی متاسفانه میبینن، باید وقتش رو کامل با درس و تفریح با شما و ورزش اینا پر کنه

ببین ورزش و کلاس زبان میره . مدرسه هم هست . کلا کتاب دستش نمیگیره . درسش عالیه خداروشکر . کلا با گوشیه . همش تو گیم و تو نت

ممکنه کنجکاو شه و سمتش برهالان اگه تازه دیده باشه تا ی مدت سمتش نمیره حداقل توی دخترا اینجوریه ی سری ...

اره دخترا همینن . ولی پسرا نه . من خودم تا ازدواج نکرده بودم نمیدونستم دخترا هم خود .... دارن . از طرفی هنوزم که ۳ تا بچه دارم هنوزم نمیدونم چه شکلی دخترا میتونن

منظورم اینه اگه خیلی زیاد نگاه کرد عکس العمل نشونبدهوالا الان خیلی ها نیگاه میکننعجب بدبختی ها

اره خیلی سخته . بچه ها بزرگ میشن مشکلات جدیدتر میاد 

بالاخره تهش که می دید همه چیوالانم بهتره باهاش مث یه دوست رفتار کنید و اوپن متینپ باشید تا حداقل دیگ ...

والا پسرم همه چیو میاد برام میگه . ولی باز انگار یه چیزایی هست واسه مخفی نگه داشتنشون . 

اوپن مایند یعنی بی خیال باشم ؟ 

من که میدونستم بالاخره یه روز میفهمه . اما نمیخوام عادت بشه واسش و اینکه به درسش لطمه نخوره

طبیعیه

کااااملا غیر مستقیم یه بحث تو خونه راه بنداز در مورد آهنگای مزخرف و بی محتوا بگو آدم همونطور که غذای خراب رو وارد معده اش نمی‌کنه آهنگ چرت هم نباید بشنوه

محتوای مضر مثل فیلم ترسناک که برای روحیه خوب نیست هم نباید ببینه

باید مراقب ورودی مغزش باشه

اینجا یه تلنگر بهش زده میشه ولی خب کار خاصی نمیشه کرد نباید مستقیم ازش گوشی گرفت و به روش آورد و .. مگر این که خیلی حاد باشه باباش بآید از در دوستی وارد شه

ببین ورزش و کلاس زبان میره . مدرسه هم هست . کلا کتاب دستش نمیگیره . درسش عالیه خداروشکر . کلا با گوش ...

فقط بچه شما نیست، پسر منم ده سالشه همش گوشی، جدیدا هم بچه ها بهش گفتن اونجای خانم ها و آقایون تو ازدواج بهم میخوره اومد بهم گفت یه سکته ریز زدم ناراحت شدم اما به روی خودم نیاوردم چون با عصبانیت من پنهان کاریا شروع میشه ، دیگه خیلی چیزا فهمیدن و دیدن فقط باید باهاشون دوست باشیم من میگم بیا با هم فیلم شاد ببینیم بخندیم خودش هم میزنه کاراته ببینه اما تمام حواسم هست نره برا سرچ بد، بهش گفتم آدم نباید حرف دوستهاش رو بوذیره بعضی دوستان ناباب هستن باعث میشن آدم معتاد بشه زود بمیره ، تو فامیل جدید یه معتاد فوت کرد اینم ترسیده، ببین زمان ما بالای هفده اینا رو می‌فهمیدم الان فرق کرده با ناراحتی منو شما هم کاری نمیشه پیش برد، من نوشتنش کلاس آنلاین برای انیمیشن سازی هنوز شروع نشده اما دیدم ذوق داره 

طبیعیهتند برخورد نکنید که فکر کنه کار عجیبیه و مشکل دارهبهش عواقبش رو گوش زد کنید

چه جوری در موردش سر صحبت و باز کنم . خیلی برام سخته

والا پسرم همه چیو میاد برام میگه . ولی باز انگار یه چیزایی هست واسه مخفی نگه داشتنشون . اوپن مایند ی ...

اوپن مایند یعنی این که برید با زبون خوش و نازو نوازش همه مسائل مربوط به رابطه جنسی و اینارپ براش توضیح بدید یا اگه حداقل خودتون نمی دونید باباش بگه و از خطراتشم براش بگید که فلان مسائل هست ...فیلمای بد و اینا هست و همه مضراتش و اینا رو براش توضیح بدید 

اینطوری دفعه بعد نمیره سراغ گوگل میاپ سراغ شما و یه جورایی این حس کنجکاویش نسبت به این مسئله خیلی کمتر میشه

به عنوان کسی که خودم ازاین مسئله آسیب دیدم میگم پدروماپر نقششون در این مورد خیلی مهمه