2777
2789
شاغله؟چون بعضی پسرا که شاغل میشن اونم شغل رسمی مادراشون میرن سنتی با انتخاب خودشون دختر براشون انتخا ...

پسرخالش میگفت با دومادشون یه کاریو شروع کردن

بساز بفروش اینا

ولی خودش خونه رهن کرده جدا زندگی میکنه با خانوادش نیس

پدرومادرش ازهم جدا شدن هردوام ازدواج کردن

زن باباش یه پسر از ازدواج قبلیش داش پدرش برای اینکه حرص اینو دربیاره به پسر زنش چیزی میگرفته و....

اپارتمانی که میساخت و قولشو ب این داده بود زده بود بنام زنه

خلاصش انقد فشار بهش اومد درسشو ول کرد یکی دوسال

تازه الان داره میره دانشگا

پسرخالش میگفت با دومادشون یه کاریو شروع کردنبساز بفروش ایناولی خودش خونه رهن کرده جدا زندگی میکنه با ...

وای چقدر سخت بوده زندگیش😢

آخرین بار بهت نگفت دلیل جدایی رو؟

خودتم جنوبی کشور زندگی میکنی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشاالله یه خوبش برات میاد نگران نباش

نه این از صدتا فحشم برام بدتره

فقط اون

خدا میدونه شعار نی سبک زندگیمه

من قبلنا زیاد تو قید و بند مذهبی بودن نبودم الان هستم ولی خب بازم نتونستم ازش دست بکشم.

پسرخالش میگفت با دومادشون یه کاریو شروع کردنبساز بفروش ایناولی خودش خونه رهن کرده جدا زندگی میکنه با ...

شاید یکی از عاملای جداییتون همین مشکلات خانوادگیش بوده

نه این از صدتا فحشم برام بدترهفقط اونخدا میدونه شعار نی سبک زندگیمهمن قبلنا زیاد تو قید و بند مذهبی ...

وای عزیزمممم😢

الان دیگه باهاش در ارتباط نیستی ؟ چون حس میکنم ازش خبر داری و پیگیرشی

وای چقدر سخت بوده زندگیش😢آخرین بار بهت نگفت دلیل جدایی رو؟خودتم جنوبی کشور زندگی میکنی؟

عزیزم گفت و ولم کرد دیگه

گفت من آدم قبلی نیستم بابام همه چیمو ازم گرفته آخرش زن بابامو میکشم و بم گف برو پی کارت

انقد بهم توهین کرد بخیال خودش ولش کنم...

باباش بخاطر اینکه حال مادرشو بگیره اینو اذییت میکرد تو خونه راه نمیداد

یه خواهربزرگترم داش اون که تا قبل ازدواج کلا جدا زندگی میکرد فقط یسال آخر رفت با مادرش و بعدشم ازدواج کرد

من شمال کرمانم اونم دزفول خوزستان.

عزیزم گفت و ولم کرد دیگهگفت من آدم قبلی نیستم بابام همه چیمو ازم گرفته آخرش زن بابامو میکشم و بم گف ...

عزیزمم چقدر سخت....

همدیگرو از نزدیک دیدین توی این مدت دوستیتون؟

فک کردی اینکارو نکردممن خیلی خودمو کوچیک کردم الان یساله بیخیال له شدن بیش از حد غرورم شدمته دلم قرص ...

خب جواب پسر خالش چی بود؟ بازم حرفای پسر رو تکرار کرد؟