2777
2789
عنوان

تنگی دریچه رکتوم و عدم دفع

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 30 پست
رفتم دکتر گوارش گف ممکنه پیچ خورده باشه رودت . ولی علائمی زیادی ندارم . فقد یبوست و عدم دفع . گف کل ...

مواردی که گفتم انجام بدین خیلی کمک میکنه مطمعا باشین

تخم بارهنگ با عرق نعنا و گلاب بجوسونین لعاب انداخت بزارین از حرارت افتاد عسل بزنین میل کنین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مواردی که گفتم انجام بدین خیلی کمک میکنه مطمعا باشینتخم بارهنگ با عرق نعنا و گلاب بجوسونین لعاب اندا ...

خب الان میتونم اینارو مصرف کنم ولی بخوام باردار شم چی .؟ چون کلا بچه ندارم و بخاطر همین یبوست و انزیم کبد جنینامو از دست دادم

رفتم دکتر گوارش گف ممکنه پیچ خورده باشه رودت . ولی علائمی زیادی ندارم . فقد یبوست و عدم دفع . گف کل ...

چند وقته اینطوری؟ من سه هفته اینطور بودم شکمم پر پر بود و مثل زنای حامله بودم ولی نه حس دفع داشتم و نه دفع . یه وقتایی هم که حس دفع داشتم چیزی نبود .

بعد از سع هفته دچار دل پیچه و حالت تهوع شدید شدم طوریکه نمیتونستم غذا بخورم یا راه برم . مشکل از روده باریکم بود . روده تحریک پذیر داشتم که اینطور شده بودم و چون دفع نداشتم وجود مدفوع تو بدنم باعث حال بدم شد.

من دقیقا دو انگشت زیر نافم حس سوزش و درد داشتم  بعد از اون با دارو و ..

دفع داشتم ولی یبوست داشتم یا یبوست بودم یا اسهال و بعد دو سه ماه کم کم بهتر شدم

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

مشکلی نداره

۸ ماهه اینجوریم . من تو بارداری هروقت دفع نداشتم استفراغ و تهوع شدید میگرفتم و با مرده‌ها فرقی نداشتم ‌‌. خیلی میترسم و اذیتم .دلم میخواد باردار شم و میترسم . نمیدونم چ خاکی تو سرم بریزم هر دارویی میخورم بی تاثیره . چارش فقد کلونسکوپیه

۸ ماهه اینجوریم . من تو بارداری هروقت دفع نداشتم استفراغ و تهوع شدید میگرفتم و با مرده‌ها فرقی نداشت ...

استفراق و تهوع شدید؟؟ سونو و ازمایش هم دادین؟ نگفتن از چیه؟ من هم سونو رفتم هم آزمایش گفتن سالمی فقط شکمت پر گاز هست روده هات مشخص نیستن .

منم بقدری استفراغ و تهوع و درد داشتم که کلا دراز کش بودم و اصلا نمیتونستم غذا بخورم تا غذا میخوردم میریختم باید شکمم خالی میبود و حس سوزش و درد داشتم قسمت شکم و حتا به پهلو هم نمیتونستم بخوابم فقط باید به پشت میخوابیدم و اینستادن یا نشستن دردو تهوعم رو بدتر میکرد . اگه علائم من رو داشتی پیش متخصص غدد یا داخلی برو .احتمال زیاد روده تحریک پذیر داری . تو گوگل سرچ کن علائم روده تحریک پذیر یه نگاه بنداز

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

اول این رو امتحان کنین بعدمن طب سنتی کار میکنم الکی نمیگم

لطفا بمن کمک کنید برا چنتا مشکلم🙏🏻

زایده بیرون زده در حد دو تا عدس-عذرمیخوام- برا همورویید قابل درمانه؟چطور؟

و درمان اینکه از وقتی هوا سرد شده همش باید برم سریع برا ادرار وگرنه حس میکنم‌میریزه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅