2777
2789
عنوان

با شوهر خواهرم خیلی راحتم 🤣🤣عین داداشمههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 91 پست
به نظرم خودتم با این رفتارت چندان راحت نیستی وگرنه تاپیک نمیزدی

😐😐😐😐😂خواستم ببینم بقیه چطوری هستن 

مگه رفتارم چشه

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

نه عزیزم انقد راحت بودن با دوماد خوب نیست.هیچ مردی به چشم خواهری به کسی نگاه نمیکنه.اینو مطمئن باش

عزیزم من تو جامعه بودم و دیدم اتفاقا نگاه میکنن

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگاه میکنن

فکر میکنی.

ولی طور دوست داری

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
ما خانوادگی راحتیم

اندازه نگه دار که اندازه نکوست 

بهترین کار ها میانه ترین آنها میباشد

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

احتمالا تازه ازدواج کردی، بعد از چند سال متوجه میشی که نباید انقد صمیمی شد

مجردم 😐😐😐😂

نه عزیزم انقد راحت بودن با دوماد خوب نیست.هیچ مردی به چشم خواهری به کسی نگاه نمیکنه.اینو مطمئن باش

میدونم راحتی زیاد خوب نیس ولی نمیشه در مورد کسی هم قضاوت کرد خدا میدونه شاید دلش پاکه و مث خواهرش  

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

باهاشون همه جا نرو..ممکنه حتی خواهرت دوست نداشته باشه همه جا باشی و نتونه بهت بگه.دامادتون که جای خو ...

همه جا که نمیرم کلی گفتم 

عزیزم من تو جامعه بودم و دیدم اتفاقا نگاه میکنن

باشه هرچقد دوست داری بچسب بهش.

مردا خیلی زود وابسته میشن

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
باشه هرچقد دوست داری بچسب بهش.مردا خیلی زود وابسته میشن

😐😐😐😂خدایی بنظرتون ذهنتون زیاد منفی نیست ؟؟؟

همه جا که نمیرم کلی گفتم

خوبه پس

چون دوستم خواهر دوقلو داره

میگه مث چسب بهم چسبیده و همیشه گلایه میکنه...

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
خواهرتم راضی باشه تو مراعات کن این حرفمو دست کم نگیر لطفا

چیو مراعات کنممم دارم میگم خانوادمون کلا اینطوریه 

آبجیمم همینه 

😐😐😐😂خدایی بنظرتون ذهنتون زیاد منفی نیست ؟؟؟

چون اصلا حس خوبی نگرفتم