2777
2789
عنوان

با شوهر خواهرم خیلی راحتم 🤣🤣عین داداشمههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1527 بازدید | 91 پست
کاملا در اشتباهینهیچوقت شوهر خواهر برا آدم برادر نمیشه،قبل اینکه مشکلی تو زندگی خودتون و خواهرتون پی ...

۶ ساله مشکلی پیش نیومده خانوادگی صمیمی و راحت هستیم 

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب همون دیگه قانون جنگلید پس

بله خدا رو شکر قانون زندان نیستیم 🤣🤣🤣🤣عین شما 

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

۶ ساله دامادمون هست عزیزم 😐😂این ذهن مسموم رو هم هر جایی استفاده نکنید

از ی جایی بلاخره شروع میشه شاید زنا اینجور نباشه ولی مردا کلا غریزه شون اینطوره حالا تو ادامه بده😑

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

شوهر خواهر من 

۱۰ ساله دامادمون هست

وقتی تازه ازدواج کردن ۲۲ سالش بود من ۱۰ 

خب بچه بودم خیلی باهام شوخی میکرد مسخره ام میکرد دقیقا مثل داداشم  حرصمو در میاورد 

ولی خب دیگه مثلا تو سن ۱۶

۱۷ دیگه مثل قبل باهام شوخی میکرد 

یا خیلیی دیگه مثل قبل راحت نبودیم 

از وقتی هم که ازدواج کردم کلا دیگه صمیمیت رفت 😁

از ی جایی بلاخره شروع میشه شاید زنا اینجور نباشه ولی مردا کلا غریزه شون اینطوره حالا تو ادامه بده😑

چرا همه مردا رو بد میکنید وای🤣🤣اره ادامه میدم چون ذهنم مریض نیست 

محرم نامحرم رو رعایت کنید برای خودتون بهترهعلم خدا از ما بیشتره شاید

قبول ندارید که خانواده ها متفاوت هستن؟

چرا همه مردا رو بد میکنید وای🤣🤣اره ادامه میدم چون ذهنم مریض نیست

اوکی سااالم عقل کل 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
اوکی سااالم عقل کل

😂😂😂😂خدایی یکم مثبت فکر کنید همه مزدا شدن چیز سرگردان 

دمت گرم دقیقاًشاید مردای سمت اینا غیرت و مردانگی سرشون نمیشه ، فکر میکنن همه اینجورینهمه دومادا به خ ...

نگاه بد مرد  هیچی طرف فکر میکنه همه خواهرا میخوان شوهر خواهراشونو بدزدن انگار مرد قحطیه کلا تواین سایت شوهر باید فقط توخونه حرف بزنه وشوخی کنه بیرون دیگه باید کرولال باشه تامبادا خانوم احساس خطر کنه