2777
2789
بنویسیم یا توی ذهن مرور کنیم؟

نوشتن انرژی بیشتری داره

ببین هم بنویس و هم شکر گذاری کن

بعدش هروز اون نوشته هارو بخون و هی تو ذهنت مرور کن و کاملا بهش ایمان داشته باش

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نوشتن انرژی بیشتری دارهببین هم بنویس و هم شکر گذاری کنبعدش هروز اون نوشته هارو بخون و هی تو ذهنت مرو ...

خب یه سوال دیگه،مثلااا خدایا شکرت که آشتی کردم،یا آشتی میکنم؟

دعام کنید عشقم برگرده🙂خیلی دلشکسته‌ام،یا امام حسین قسمت میدم به ابولفضل عباس واسطه شو بینمون که باز آشتی کنیم

بنویسیم یا توی ذهن مرور کنیم؟

چون مشغله ذهنس زیاد روی دفتر بنویس که تاثیرش بیشتره شکر گزاری با جزئیات مثلا خدایا شکرت که به من دوتا چشم دادی تا بتونم عزیزانم رو ببینم و از وجودشون لذت ببرم 

همسرمو جذب کردمشغلی ک میخواستم داشته باشهآدمایی ک سر راهم قرار میگیرن

میشه بگی چطوری شغل و جذب کردی منم میخوام شغل خوی پیدا کنم خیلی مهمه

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

چون مشغله ذهنس زیاد روی دفتر بنویس که تاثیرش بیشتره شکر گزاری با جزئیات مثلا خدایا شکرت که به من دوت ...

ممنون و اینکه باید هرروز این کارو کنم؟

دعام کنید عشقم برگرده🙂خیلی دلشکسته‌ام،یا امام حسین قسمت میدم به ابولفضل عباس واسطه شو بینمون که باز آشتی کنیم

همسرمو جذب کردمشغلی ک میخواستم داشته باشهآدمایی ک سر راهم قرار میگیرن

چجوری اینکارو کردی ؟ درمورد همسر منظورمه 

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بگو خدایا شکرت که آشتی کردم و باعث شد حس آرامش بیشتری به خودم و همسرم بدم

دستت طلا ممنونممم

خب یه سوال دیگه،مثلااا خدایا شکرت که آشتی کردم،یا آشتی میکنم؟

جوری باید شکر گذاری کنی و خواسته هاتو بیان کنی که انگار بهشون رسیدی

مثلا اگه آشتی نکردی

باید بنویسی خدا شکرت که بالاخره آشتی کردیم

حداقل سه بار بنویسش با حس خوب

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃