2777
2789
عنوان

چطور تو مدرسه ادا از حال رفتن در بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 40 پست

من تا دلت بخاد تجربه دارم، اول اینکه اگه زرتی خنده ت میگیره بیخیال شو، موقع راه رفتن یه جای کمی شلوغ کم کم اروم راه برو و دستتو بزار رو سرت قیافه در هم انگار سرگیجه داری اون دستت رو دیوار بگیر کم کم وایسا سرتو خم کن خودتم یکم حالت نیم خیز بگیر چشماتو آروم اروم ببند و باز کن دستتو بکش رو دیوار و خودتو شل کن بنداز رو زمین فقط مواظب سرت باش اگه کسی گرفتت که کلا شل شو، اگه لهت آب پاشیدن یه لرز کوچیک بکن آروم چشماتو باز کن ادای گیجارو درار نگاشون کن بگو چی شده آخ سرم گیج رفت ، به همین سادگی تمرین کن از قبل نخندی فقط

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیزی میتونی بگی نخندم

اره، به امتحان فک کن به اینکه اگه بفهمن الکی بوده چی میشه🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

چیزی میتونی بگی نخندم

میتونی ام غش نکنی فقط یکم شل شو بشین تکیه بده دیوار بگو سرگیجه و حالت تهوع دارم نمیتونم پاشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بابا ایول ...

😆زمان مدرسه بازیگرخوبی بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😆زمان مدرسه بازیگرخوبی بودم

ببین این خوبه به خانم بگم حالت تهوع دارم با دوستم برم بعد داشایم میرسیدیم در دستشویی جلو دوستم از حال برم تو راه رو لواشکم بخورم قبلش با نمک البته چیزی نداریم اندازه بگیرن 

ببین این خوبه به خانم بگم حالت تهوع دارم با دوستم برم بعد داشایم میرسیدیم در دستشویی جلو دوستم از حا ...

خوبه ولی چیزی نخور ادا درار 

1
5
10
15
20
25
30
35
40