2777
2789

داداشم گفته هر کاری دوست داری بکن صورت خودته ناراحت شده به داداشم گفته حتما زشتم که میخای خودمو تغیر بدم منو اینجوری که هستم نمیپسندی بنظرتون چجوری داداشم از دلش دربیاره نمیدونم چرا سر موضول کوچیکی ناراحت شدهه اینم بگم که ۸ سال از داداشم بزرگتره خودش از داداشم خواستگاری کرده الان برای اشتی داداشم چی براش بخره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا اگه میگفت نه نباید عمل کنی میگفت واییییییییییی تو به مانند اجازه زندگی نمی‌دیدیم به چه حقی میگی نکنن😂اسی جان بزار خودشون حل میکنن فکر نکنم دعوای مهمی بوده باشه

حالا قهرشون چه ربطی به سن و سالشون و خواستگاری اون خانم داره

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

واااا بسم الله

ازین ادماس که به هیچ سازیش نمیشه رقصید

حالا اگ گفته بود عمل نکن میجنگید که تو خسیسی و فلانی اصلا به تو چه میخوام عمل کنم دماغ خودمه

خدا شفاش بده

بگو داداشت گل بخره طلا بخره هر چی زنش دوس داره بخره برا اشتی دیگه

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

حالا اگه میگفت نه نباید عمل کنی میگفت واییییییییییی تو به مانند اجازه زندگی نمی‌دیدیم به چه حقی میگی ...

نه من کاری ندارم بهشون میگم چجوری از دلش دربیاره

😶منتظر بهونه بوده 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

حالا قهرشون چه ربطی به سن و سالشون و خواستگاری اون خانم داره

اخه نمیخام توهین کنم به زنداداشم خیلی هم خانوم کاملیه اما در مقابل داداشم اعتماد به نفس نداره