داداشم گفته هر کاری دوست داری بکن صورت خودته ناراحت شده به داداشم گفته حتما زشتم که میخای خودمو تغیر بدم منو اینجوری که هستم نمیپسندی بنظرتون چجوری داداشم از دلش دربیاره نمیدونم چرا سر موضول کوچیکی ناراحت شدهه اینم بگم که ۸ سال از داداشم بزرگتره خودش از داداشم خواستگاری کرده الان برای اشتی داداشم چی براش بخره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حالا اگه میگفت نه نباید عمل کنی میگفت واییییییییییی تو به مانند اجازه زندگی نمیدیدیم به چه حقی میگی نکنن😂اسی جان بزار خودشون حل میکنن فکر نکنم دعوای مهمی بوده باشه
حالا قهرشون چه ربطی به سن و سالشون و خواستگاری اون خانم داره
تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐