2777
2789
عنوان

این خانم با همکاری خواهرش ده سال شوهرمو تیغ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 95736 بازدید | 515 پست
این مشکلو خودم حل میکنم.تمام درخواست من ازشما اینه کمکم کنید اگه اطلاعاتی دارین چطوری پولامو میتونم ...

نمی تونی یه قرون از اون پولا رو بگیری 

بیخودی فکر و خیال نکن 

واقعا زندگی مردن با همچین مردی افتضاحه

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

بعد اون وقت خونه ب اسم زنش نزده فقط تعهد داده بزنه

آدمهای عوضی زیادپیدامیشه من یه نفرومیشناختم ک وضع مالیشون عالیه پیرمرده سنش بالا بود  زنش شاید ۱۰یا۱۵سال از خودش کوچکتربودولی پولاشوخرج زن وبچش نمیکرد برای یه گونی برنج زنه هزاربارباید میگفت تابخره

ولی زنهای هرزه خیابونی ازش مثل عابربانک پول میکندن 

یکی از خوددخترامیگفت ماتا گرسنمون میشه زنگش میزنیم میگیم بیادمیبرتمون بیرون غذامیخره کلی هم چیزای دیگه ازش میکنیم پولم ازش میکنیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صددرصد مقصره ،من الان پولامو میخوام زندگیم پودر،شده

شوهرت بابت چی این پولا رو میداده؟ حالا تو چرا افتادی جلو. بز راضی دزد راضی. اگر الان شوهرت پشیمونه بیخیال پولا شو. اگر هم بیخیال نمیشی خودشو بفرس جلو. تو چرا خودتو آزار میدی

صددرصد مقصره ،من الان پولامو میخوام زندگیم پودر،شده

من یکی میشناسم با یه زن خرابه بود همسر اون اقا رفت در خونه زنه به شوهره زنه گفت شوهره گفت من پسش برنمیام نمیدونم چی کار کنم اصن اینقدر بی دست پا بود

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
من یکی میشناسم با یه زن خرابه بود همسر اون اقا رفت در خونه زنه به شوهره زنه گفت شوهره گفت من پسش برن ...

من یکی رو با چشمم دیدم اومد جلو در آشنای من گریه کرد گغت تو رو خدا با زنم کات کن، میدونست زنش دوست پسر داره و باهاش رابطه ج داره تا حالا دلم واسه یه مرد انقد نسوخته بود

من و تو تقریبا هم دردیم    البته شوهر من خیانت نکرد  ولی پول منو زد ب نام خانوادش 

حدود یه میلیارد در طول سه چهار سال گذشته ، خیلی دنبال پولم رفتم  منم مثل تو دستم به هیچ جا بند نبود    یک ساله اواره دادگاها شدم هر چی پول وکیل و ... دادم 

دیگه کوتاه اومدم ، اونا رو سپردم ب خدا   خودمم در تلاشم زندگی جدیدی شروع کنم 

درسته مبلغ پولت زیاده   ولی با توجه به شرایطتت و اینکه شوهرت از روی اختیار داده محاله بتونی اون پولو پس بگیری ، مگه سفته ای چیزی داشته باشی ازشون

شما ک ادم تلاشگری   از صفر شروع کن ، دنبال اون پول رفتن فقط عمرت رو تلف میکنه

من ک کشیدم کنار   شمارو نمیدونم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫