2777
2789
عنوان

شبا تا چه حد آزاد میخابین

| مشاهده متن کامل بحث + 2152 بازدید | 73 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سرمایی ام الان کامل پوشیده میخوابم 

تابستون آزاده آزاد🥴

بچه ندارم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
مجردم اما خب داداش دارم پس رعایت میکنم ‌. تیشرت و چون غالبا پشم هایم را نمی‌زنم با س شلوار بلند .اما ...

بهترین کارو میکنی وقتی داداش داری باید رعایت کنی

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

بچه ندارم اما راست میگن مادر خودم لباس هواب میپوشید من حس بد میگرفتم همش تصویر سازی میکردم

خیلی تاثیر میذاره مادر من رعایت میکرد و الانم خداروشکر خودم هم رعایت میکنم 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

بهترین کارو میکنی وقتی داداش داری باید رعایت کنی

💐

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

خیلی تاثیر میذاره مادر من رعایت میکرد و الانم خداروشکر خودم هم رعایت میکنم

مادر من لباس تور میپوشید به ما سر میزد مییرفت اتاقش درو قفل میکردهمش میترسیدم که چیکار میکنه چرا درو قفل کرد همش خالم بد بود

پسر منم دوسال نیمشه از شیر ک گرفتمش دو سالگی تو اتاق خودش می‌خوابه شبا بیدار نمیشه دیگ

من هنوز جای خوابشونو عوض نکردم 

با تاپ و شورت 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
مجردم اما خب داداش دارم پس رعایت میکنم ‌. تیشرت و چون غالبا پشم هایم را نمی‌زنم با س شلوار بلند .اما ...

پشماتو دوس داری؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!