2777
2789
عنوان

یچیزی بگم دعوا نشه

696 بازدید | 51 پست

من کلا به بحثای این مدلی علاقه ای ندارم

ولی دلیل این همه بحث درباره مادرشوهراتون اینه که مقصر خودتونین

واقعا بعضی از عروسا عجیببببب روی مخ میرن

و رفتار زننده ای دارن سریعم جبهه میگیرن!

خیلی دیدم که میگم!

خیلی درصد کمی از این مدل دعواها تقصیر مادرشوهر هاست

بیشتر از جانب مادرزن صورت میگیره دعوا!

خدافظ

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مجردم ولی ایقد که دیدم خانواده شوهره دخالت میکردن برعکسشو ندیدم خدافظ

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

سلام خواهر شوهر

🤣🤣باورت نمیشه به عنوان کسی میگم که هیچکدومش نیستم!

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

خخخ باشه 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

من مجردم ولی ایقد که دیدم خانواده شوهره دخالت میکردن برعکسشو ندیدم خدافظ

منم 

ولی دیدم که دخالت از جانب خانواده عروس بوده!

وقتی من به عنوان یه عروس وقتی میرم خونه ی مادزشوهر حتی خودم نوه هاشو می بزم دستشویی و همه ی کارای خونه رو‌می کنم بعد مادرشوهرم همه جا میگه عروسم کار نمی کنه همش می خوره می خوابه

وقتی تو‌ اوج نداری هستیم ولی مادرشوهرم میاد همون یذره پول و ازمون می گیره میده لباس برای دخترش و همه جا میگه من خرجشون و‌میدم 

منه عروس چرا گناهکارم؟

عروس بد داربم عروس خوبم داریم

مادرشوهر بد داریم مادرشوهر خوبم داریم

خدایا امید از من معجزه از تو🤍