2777
2789
عنوان

از کاربرای قدیمی کیا یادتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 105 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

می می ناز فکر کنم سال ۹۱ ۹۲ بود چه خانم ماهی بود چقدر گناه داشت چقدر گریه کردیم براش روحش شاد 🖤🌷

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

می می ناز فکر کنم سال ۹۱ ۹۲ بود چه خانم ماهی بود چقدر گناه داشت چقدر گریه کردیم براش روحش شاد 🖤🌷

اره آره یادمه 😪😪

خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
سلام عزیزم مرسی گلم به یادم بودی😍نه نمیام گهگاهی‌ یه سر کوچولو میزنمآخه جو خیلی بد شده

فدات گلم

اره خدایی منم کمتر میام چندبارم خودموتعلیق کردم نیام ولی باز سایت کرم داره خدایی🤣🤣🤣🤣🤣

((تورو خدا در خواست ندین ))

یکی بود آقای خاص .ی اسم خاصی داشت مرد بود تاپیک در موردش ممنوع کردن بعدم ناپدید شد کلا

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

کاربر احلام پارسال پیارسال بود خبری ازش دارین یهو خودشو تعلیق کرد رفت 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil