2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اجازه اسی .اگه کسی بود منو امضام فراموش نشه دعا کنه من تاعید برسم به چیزی که میخوام ..لایکمم کنه براش آیت و الکرسی میخونم‌.ممنون 

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹
من شاید فردا شب برم خودمم محتاج دعام برا نیتم دعا کنید انشاالله شد فردا شب رفتم دعاتون میکنم قابل با ...

دستت درد نکنه مهربون .دعا کن واسم تاعید با عشقم نامزد شیم .منم برات ایت الکرسی میخونم ایشالله به حاجتات برسی .برای خوشبخیمون دعا کن 🌹

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹
دستت درد نکنه مهربون .دعا کن واسم تاعید با عشقم نامزد شیم .منم برات ایت الکرسی میخونم ایشالله به حاج ...

چشم توام حتما برام دعا کن منم عشقم پیشم بمونه همیشه

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

من شاید فردا شب برم خودمم محتاج دعام برا نیتم دعا کنید انشاالله شد فردا شب رفتم دعاتون میکنم قابل با ...

مرسی عزیزم، ۳ تا توحید خوندم هدیه به آقا امام رضا علیه السلام انشالله حاجت روا شی. تو رو خدا رفتی برای سلامتیم دعا کن خیلی نگرانم

چشم توام حتما برام دعا کن منم عشقم پیشم بمونه همیشه

چشمت بی بلا ..ایشاالله .ای خدا هوای ما عاشقارو داشته باش یا امام رضا خودت حواست به دل ما باشه ..ایشاالله همیشه در کنار هم خوش و خوشبخت باشین 

عزیزم حاجتت روا

سلام برسون به آقا. ازشون بخواه قلب جنینم تشکیل بشه و خواهرم بزودی عروش شه و شفا بگیره‌. اسمش لیلی. 

الهی نگاهی
مرسی عزیزم، ۳ تا توحید خوندم هدیه به آقا امام رضا علیه السلام انشالله حاجت روا شی. تو رو خدا رفتی بر ...

خیلی ممنون اینروزا دعا لازمم 

فردا شب میرم بهتون اطلاع میدم اگر انشاالله رفتم

چشمت بی بلا ..ایشاالله .ای خدا هوای ما عاشقارو داشته باش یا امام رضا خودت حواست به دل ما باشه ..ایشا ...

انشاالله که خدا به حق امام رضا هوای ما عاشقا رو داشته باشه 

مخصوصا من و شما 

انشاالله که خدا به حق امام رضا هوای ما عاشقا رو داشته باشه مخصوصا من و شما

ممنون از دعای زیبات .مهربون 🌹انشالله