2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی دوستتون؟پسر یا دختر؟منم داشتم ولی دیگه ندارم

منم تا ۱۸ سالگی اینطور بودم

ولی الان دیگه نه🥲😂

به همجناسای خودمم متاسفانه اعتماد ندارم دیگه

تا ۱۷سالگی دورم بودن و به شدددددت بهم لطنه زدن چه درسی چه عاطفی

منم تا ۱۸ سالگی اینطور بودمولی الان دیگه نه🥲😂به همجناسای خودمم متاسفانه اعتماد ندارم دیگهتا ۱۷سالگ ...

من ۲۱ یه دوستِ دختر داشتم ولی خب دیگه تموم شد متاسفانه شما راست میگید دیگه حوصله رفاقتی دخترا رو هم ندارم اگر بخوام با کسی باشم با کسی میرم تو رابطه که باهاش بشه یه آینده ای رو پیش بینی کرد نه رفیقی که هرچقدر بگه میمونم و نموند و زودتر از همه هم رفت فعلا هم به فکر درسمم پرستاری میخونم میخوام پزشکی قبول شم اینو گفتم که شرایطم مثه شماس تقریبا 

من ۲۱ یه دوستِ دختر داشتم ولی خب دیگه تموم شد متاسفانه شما راست میگید دیگه حوصله رفاقتی دخترا رو هم ...

عزیززرببم موفق باشی

من واقعا خیلی لطمه خوردم دوران دبیرستان بخصوص.تماااام دوستای دبیرستانمو همون اخرین روز مدرسه بوسیدم گذاشتم ساعت ۹ جلو در😂😂😂

از هیچ کدوووومشون خبر ندارم تا امسال یکی دوتاشونو باشگاه دیدم و در حد سلام چطوری خدافظ

حالا باز با دوستای ابتدایی راهنمایی یکم ارتباط دارم

تمرکزتو بزار رو زندگیت

دیگه رفاقتی نمونده

همه خونه خراب کنن

عزیززرببم موفق باشیمن واقعا خیلی لطمه خوردم دوران دبیرستان بخصوص.تماااام دوستای دبیرستانمو همون اخری ...

هی دلم میگیره ولی خب زندگی همینه من دو سالت اول دانشگاهمو به فنا دادم انگار نه درس میخوندم نه چیزی چسبیده بودم به رفیقم که یه وقت کاری نکنم ناراحت بشه یا یه وقت ترکم نکنه و.. رسیدم به جایی دیدم دارم زندگیمو تباه میکنم و اون هی دورتر میشه دیگه نکشیدم البته دوست من از دبیرستان بود و یه شهر دانشگاه بودیم