2777
2789
عنوان

عشق اشتباه من😭

298 بازدید | 12 پست

من پسر عمم قبلا خیلی به خونمون رفت آمد داشت

شنیدم من و دوست داره

ولی به خودم نگفته بود هیچوقت..انگار بین حرفاش پریده بوده یه بار

اینطوری شنیدم ولی من میگفتم نمیخوامش و اینا

بعدش اون نمیدونم چیشد رفت شوگر مامی گرفت بعد اون من فهمیدم دوسش دارم دیگه هیچکی و تو زندگیم راه ندادم

الانم ۷ ۸ ساله همو ندیدیم حتی از دور

و اون هنوز داره با اون خانوم زندگی میکنه و من وارد رابطه نشدم(کارگاه بازی درنیارین تاپیکهای قبلم یه نفر بود که دوسش نداشتم خواستگارم بود)

زنه حتی از عمم هم بزرگ تره سنش 

و خانواده عمم قبولش نکردن

امشب بابام باهاش حرف میزد انقد غمگین حرف میزد پشت تلفن 

نمیدونم مهریه اشو نمیتونه بده چشه که ولش نمیکنه و اگع میخواد هم چرا انقد غمگین حرف میزنه اصلا نمیدونیم عقده صیغه اس چیه

یه بار به مامانم یکم فهموندم دوسش دارم و اینا انقد بد برخورد کرد گفت تو میخوای ته مونده ی یه پیرزن سهمت بشه؟

ولی خیلی دوسش دارم صداشو شنیدم حالم بهم ریخت😭میدونم کلی منطق وجود داره که من نباید عاشقش باشم ولی من نمیتونم من واقعا نمیتونم😭جرعت گفتنشم ندارم به کسی

میترسم بهش یواشکی پیام بدم تو فامیل پر بشه😭من هیچ کاری از دستم برنمیاد 

اینجاست ک میگن این تکنیک روانشناسی واقعا درسته

تو خیلیی وقتا نمیفهمی کسی و دوست داری تا وقتی که یکی وارد زندگیش بشه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیا بودن و هستن ک ب عشقشون نرسیدن...

زمان همه چیزو حل میکنه .فراموش نمیکنی اما نسبت بهش خنثی میشی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

عزیزم یه چیز میگم خواهرانه بهش فکر نکن شاید داری توی توهم و گذشته زندگی می‌کنی آدما ععوض میشن مطمعن باش اون آدم غیرتی هم شاید عوض شده باشه از خدا ادم پاک بخواه با هیچکس بجز شما نبوده باشه این آدم که بخاطر پول باکسی بپرد نمیخوره پسفردا شماروهم دورمیندازه

همون حرف مامانت ودهنتش مادرت رو طلا بگیر 

پسری که اینجور انتخاب کنه هم نرمال نیست و اینکه رابطه با یکی که جای مادرش هست حتما به خاطر پول بوده وبیعاری نه تن به زندگی وکار میده نه عشق حالیش میشه نه اصلا برای غرور وشخصیت خودش ارزش قایل هست 

عزیزم به حرف عقلت گوش کن ایندتو خراب نکن منم ی زمانی عاشق پسرعمم بودم ۴ سال همو دوست داشتیم وقتی دیدم پول و جرعت کار نداره با کیس مناسب ازدواج کردم و اصلاپشیمون نیستم

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧