2777
2789

ناراحتم میگه از الان چرا اینقدر عشوه میای در حالی که واسه اولی اینطور نبود نمیزاشت ظرف اینا بشورم ت این میگه پاشو کاراتو بکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂من ماه اول ب معنی واقعی کلمه وحشی شده بودمجبچه اولمم هست

ویارمم ۹ روز بعد اقدام شروع شد

شروهرم میگف ی کم زود شروع نکردی؟!

بخدا میترسیدم ازمایش بدم بگن منفیه بعد نمیدونستم چ توجیهی برای تهوعم بیارم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
بچه دوم‌ابنطوریه لابد درس اخلاقی فقط یبار حامله شین

خیییلی ناراحتم اصلا به فکر نیس زیاد حرف. نمیزنه باهام بهش گفتم اگه اینجوری کنی ببرم بندازمش البته الکی گفتم گفت هر تور راحتی 

😂😂من ماه اول ب معنی واقعی کلمه وحشی شده بودمجبچه اولمم هستویارمم ۹ روز بعد اقدام شروع شدشروهرم میگ ...

ووای منم ازمایش ندادم شوهرم میگه حالا صب کن ازمایش مثبت بشه بعد این ادا هارو دربیار میترسم منم 

خب عشوه نیا باردار شدی ببخشید تیر که نخوردی!!!!

هورمونا تو بارداری چنان یهم میریزه ک بعضیا داغونن

من ک ماه اول نمیتونستم بلندشم بشینم از خستکی شدید 

تنگی نفس تهوع شدید

ماه دوم هم نمیتونستم بشینم یا سرپا وایسم تهوع شدید میگرفتم 

نمیتونستم بخندم حرف بزنم، هرکاری ک یاعث میشد من گرمم بشه حالت تهوع میگرفتم

وقتی ی هفته نتونی غذا بخوری و هی سرم بزنی جون نداری راه بری

وقتی شما با هم جنست اینطوری حرف میزنی دیگع از مردا ک خبرندارن چ انتظاریه

ووای منم ازمایش ندادم شوهرم میگه حالا صب کن ازمایش مثبت بشه بعد این ادا هارو دربیار میترسم منم

۵ روز قبل موعد بی بی چکم مثبت شد 

دیگه لو رفتی😁😁باید خودت کاراتو بکنی

مهم نیس براش میگم سوار متور نمیشم میگه پس چرا بچه اولدسوارومیشدی هیچی نشدی .ولی راستشو بخوای منم اینار میخوام یکم ناز کنم بچه اول هیچ درخواستی نداشتم فکر میکردم اگه لوس بشم خدا قهرش میاد 

خب عشوه نیا باردار شدی ببخشید تیر که نخوردی!!!!

میخوام یکی هم ناز منو بکشه حتی مامانم اینام میگن پاشو کارتو بکن اصلا تحویل نمیگیرن منم میخوام یکم لوسم کنن الکی میگم شکمم درد میکنه خخخخخخ

منم سر اولی شوهرم نمیذاشت دستشویی برم حتیسر دومی دیگه تجربه داشت هیچ کاری نکرد😁😁

حیف اون روزا من اون موقع اصلا هیچی نخواستم راحت بودم میگفتم برو بابا بارداری دیگه مگه چیه ولی نمیزاشت کلر کنم حرص بکشم ولی تو این میگه به جهنم ولم کن