2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد سریال کیمیا😂

497 بازدید | 39 پست

اون دوتا مثلا خواهر بودنا بنفشه و بهاره

تو قسمت آخر تو عقد سحر مامان اون دختره گفت وقتشه توهم به خواستگارت جواب بدی گفت خواهرم یه ساعت ازم بزرگتره اول نوبت اونه😑

چجوری میشه یه ساعت بزرگتر باشه؟؟ اولی در اومده بعد یساعت باز بوده تا دومی در بیاد؟؟😐😂

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

طبیعی بوده 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعی بوده

مگه میشه اون همه وقت ببره

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
😂😂😂 دکتر رفته دوراشو زده بعد اومده اینو دراورده

😂😂😂😂

یه دقیقه رو لابد گفتن یه ساعت

نه بابا دوبار گفتن یه ساعت بعدشم یه بار زدم تو نت اونجاشو دیدم مطمئنم

حالا همینطوری یچی گفت تو اهمیت نده

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
ی دقیقه گفته حتماخدایی هنوز داری بهش فک میکنی

پریود میشم اینجوری سوالای بی ربط میان تو ذهنم😂😂

الان یچیزیم اومد بگم یا میخندی بهم😂