2777
2789
عنوان

مامانم میخاد زن بگیره واسه بابام🤕دعاکنید جور بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 27 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم مامانت رفته تو فاز رابطه گروهی 

وگرنه چطور ممکنه زنی بیاد با دست خودش راضی بشه برای شوهرش زن بگیره 

شمام چقدر عجیب هستید که برای پول خونه میخوای زندگی خانوادگی خودتو قربونی کنی 

فردا بخوای شوهر کنی همه میگن باباش دوتا زن داره میخوره تو سرت فردا روزی هم شوهرت میخواد مثل بابات براش زن بگیری 

من که در ذهنم نمیگنجه کسی برا خودش هوو جور کنه 

مادرت اگه اذیت هست جدا شه مهریه اجرت المثل ونفقه بچه هاشو بگیره سنگین تره که

ول کنید حوصله ی دغدغه های جدید نی نی سایتی نداریم . بزار بگیره . 

به پای هم فوسیل شن 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

اسی ناراحت نشیا از حرفم

ولی فعلا کله تو مادرت خیلی داغه دارید ب مستقل بودن فکر می‌کنید 

در حالی که بعداً که پدرت زن دوم گرفت دیگ محل شما نذاشت اون موقع میفهمید چه کار بدی کردید 

فقط خدا
فکر کنم مامانت رفته تو فاز رابطه گروهی وگرنه چطور ممکنه زنی بیاد با دست خودش راضی بشه برای شوهرش زن ...

وا خدا خیرت بده با کامنتت ترکیدم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
فکر کنم مامانت رفته تو فاز رابطه گروهی وگرنه چطور ممکنه زنی بیاد با دست خودش راضی بشه برای شوهرش زن ...

چقد بیشعوری😐من مادرم افسردگی شدید گرفته سر کارای بابام کل روز تو اتاق تنها نشسته گریه میکنه

قضاوت نکن اینجوری کار خوبی نیس