2777
2789
عنوان

حس ششم من خوب کار میکنه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره ولی نزدیکت یه آدمی است خیلی بد ذاته

عریزم می برا منم بگی

محمد دوسم داره؟   دلیل رفتار سرد و جواب ندادنش چیه؟ بیو تیکه داری که گذاشته واسه منه یا نه؟ الان که بلاکش کردم تا چن روز دیگه پيام میده؟بابام راضی میشه و میتونم باهاش ازدواج کنم ؟اگه اره تا چ مدت دیگه؟

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟بعد اینکه منو دید د ...

ته دلش دوستت داره ولی از تو انگار مطمئن نیست 

دلش رو گرم کن تا بیاد جلو

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
ته دلش دوستت داره ولی از تو انگار مطمئن نیست دلش رو گرم کن تا بیاد جلو

یعنی رابطه ای بین مون شکل میگیره و به هم می رسیم ؟ 

تا حالا به این فکر کرده که بهم پیشنهاد بده ؟

چجوری میتونم اعتمادش رو جلب کنم ؟

از چجور دخترایی خوشش میاد ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

عزیز دلم کسی که میدونم بم حس داره،استوری دیروزمسین کرد،یه آهنگ احساسی راجب چشما بود،،کاملگوش داد؟دان ...

خیلی بهت فکر میکنه 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
اهل سیگار و مشروب و ... است ؟رفیق بازه ؟ مغروره یا نه ؟از ظاهر و رفتارش بهم میگی ؟

مغروره 

سیگار شاید ولی مشروب نه 

قدش متوسط رو به بالا 

هیکل تقریبا پر