یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
فارغ التحصیل شدید؟یه کم در رابطه با این رشته میگید برام؟تونستن برای کار جایی سرگرم بشن و مفید باشن؟
نه انصراف دادم رفتم روانشناسی خوندم .درمورد گرافیک یا ادبیات نمایشی ؟ببین کار پیدا کردن تورشته های هنری سخت تره وشغل آزاد به حساب میاد باید اول استعدادش رو داشته باشی وخلاق باشی دوم توانایی ارتباط برقرار کردنت با بقیه خوب باشه بیشتر باید خودت کار آفرین باشی تضمین شغلی خاصی نداره
اره ولی مدرکش رو نگرفتم یعنی نرفتم سراغش .از چه رشته ای انصراف بدی؟به نظرم اگه میخوای هنر بخونی حداقل چیزی بخون که بشه باهاش کاری کرد مثلا طراحی صحنه یا طراحی صنعتی،گارافیک ،عکاسی مخصوصا عکاسی تبلیغاتی و...ادبیات نمایشی واقعا هیچ بازار کاری نداره مگه این که خودت خیلی علاقه داشته باشی
ادبیات نمایشی جزو درساش طراحی صحنه هم هست فکر کنم.و به نظرم کامل ترین رشته ی هنری هست چون باید به تم ...
نه ادبیات نمایشی بهت یاد میدن چطور نمایش نامه وداستان بنویسی .یه سری واحد ها داره ولی اونقدری نیست که چیزی یادبگیری بیشتر منباب آشناییه فقط مثلا رشته های مثل نقاشی وفرش ومجسمه سازی و..کلا هنر های تجسمی واحد های عکاسی هم دارن ولی با اون سه چهار واحد که چیزی یادنمیگیرن
از دوستاتون خبری دارید کسی تونسته برای خودش کاری پیدا کنه؟
دوتاشون که دوستم بودن یکیشون گریم انجام میده اونیکیم وشوهر کرده وبیشتر کلاس تئاتر واینا میره ولی منبع درامدشون از رشتشون نیست اونی که شوهر کرده قبلا مجسمه درست میکرد میفروخت البته هنوزم نمایشنامه واینا مینویسن و...ولی درامد خاصی براشون نداره بیشتر دلیه