2777
2789
عنوان

مجردا از این نمیترسید

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 75 پست
مگه میشه؟ آدم فکر نکنه

اونم وقتی دوستات همش میگن ما هفنه ای یه میلیون تا خواستگار داریم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمی‌دونم فکر کنم آدما درونگرایی هستن میتوننن بسازم ولی من بشدت برونگرام

منم خونه مجردی با دوستم بودم شوهرم بزور ازدواج کرد منم شرایط خوب نبود اون موقع ها یادش بخیر خیلی حس خوبی البته من چهره خیلی خوب بود هرجا میرفتم کلی آدم بود برام 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
گفتم سنم زیاد نیست بیستم ولی حس میکنم مادرم داره باهام تازگی ها ی جوری رفتار می‌کنه ی حس اضافی بودن ...

بیخیال باش و تا زمانی که ی آدم خیلی خوب برات نیومده جلو فکر ازدواج رو از سرت بیرون کن برو سرکار اینجوری خیلی موقعیت های بهتر برات پیش میاد منم ۲۱سالمه

مممممم

راستش من اصلا حوصله مرتیکه های خیانت کار با ننه عنترشون رو ندارم 

و وضعیت الانم رو میدوستم 

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
مگه میشه؟ آدم فکر نکنه

بنظرم خیلی چرته ازدواج 

من حوصله خودمم ندارم و فک نمیکنم بتونم با کسی کنار بیام تنهایی به زور خودمو نگه میدارم شاهکاره خدایی

تجربه ثابت کرده خیلی منتظر عکس تو تاپیکا نمونم که اخرش ی ممد قلی با شرت مامان دوز لود بشه😑😑🤳

من با اینکه سنم کمه ولی‌ چون قصد ازدواج ندارم خیلی میترسم از این

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

خواستگار  کم شده  چرا   فکر  میکنم  هرچی  صلاحه  همون  میشه

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اونم وقتی دوستات همش میگن ما هفنه ای یه میلیون تا خواستگار داریم

دوستای منم همینم 

ولی خواستگارهاشون ده برابر از خودشون داغون ترن

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂