2777
2789
عنوان

من خیلی زود وابسته میشم چیکار کنم

80 بازدید | 4 پست

یه رفیقی دارم اوایل دوستیمون زیاد برام اهمیت نداشت اون هعی زنگ میزد و بعد یه مدت من  وابسته رفیقم شدم و باید همیشه کل روزمو براش تعریف میکردم کلا بعد اون حتی پیاممو هم به خودش زحمت نمیده سین کنه و هیچ به یه ورشم نمیگیره منو ولی من دارم دیوونه میشم نیاز دارم باهاش بحرفم ولی به تلفنم جواب نمیده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روی عزت نفس و خویشتن دوستیتون کار کنید، کارها و اتفاقات روزانتون رو بنویسید لازم نیست همه ماجراها و اتفاقات برای دوستتون تعریف کنید

در روز کتاب بخونید، شکرگزاری کنید ورزش کنید، هر مباحثی که دوست دارید رو انجام بدید و دلیل وابستگیتون به این فرد رو پیدا کنید و اروم اروم روش کار کنید و وابستگی رو از بین ببرید