بردم پیش روانشناس بعد اون ارجاع داد روانپزشک تشخیص قطعی داد و الان دارو میخوره
علایمش یکیش همین بود که استارتر گفتن بعد بی توجهی حواس پرتی فراموش کاری بی قراری داشت نمیتوانست انتظار بکشه خیلی چیزای دیگه که یادم نمونده ولی این جور بچه ها تو مدرسه که میرن بیشتر شناخته میشن چون یه فرق اساسی با بچه های دیگه دارن از درس و کلاس و یا جا نشستن فراری ان درسهایی مثل ریاضی یا بازی های فکری که نیاز به تمرکز داره رو نمیتونن انجام بدن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بردم پیش روانشناس بعد اون ارجاع داد روانپزشک تشخیص قطعی داد و الان دارو میخوره علایمش یکیش همین بود ...
دختر منم اصلا صبر نداره انتظار هم نمیدونه چیه ولی تو مدرسه آروم هست ارتباط اجتمایش هم خوبه زود دوست پیدا میکنه ولی پرخاشگر هست من میگم بخاطر سن بلوغ هست حتما ولی درکل خیلی اذیت میکنه
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دختر منم اصلا صبر نداره انتظار هم نمیدونه چیه ولی تو مدرسه آروم هست ارتباط اجتمایش هم خوبه زود دوست ...
پسر من تو دوست یابی و نگه داشتن دوست به شدت ضعیفه به نظر من دختر شما طبیعی هست ولی اگه دوست داشتی میتونی مشاوره ببری تست ازش میگیرن خیالت راحت میشه عزیزم