2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه

107 بازدید | 10 پست

حالم بده 

سه چهار تا تاپیک قبلم را بخونید 

اون اولین فرد توی زندگیم بود که ازش خوشم اومد 

هی میخام بهش فکر نکنم ولی نمیشه هر چیزی گوش میدم یاد اون می افتم 

اصلا افسرده شدم

دوسه روزی هست 

دلم میخواد آهنگ علی یاسینی که میگه تو کجایی نرو را براش بفرستم🥺🥲

دلم میخاد با یکی حرف بزنم 

با آجیم صمیمیم باهاش حرف بزنم؟

یک کاری کنید منصرف کنید نفرستم براش 

میدونید ولی الان به یه نتیجه رسیدم که کارما بیخ گلومو گرفت.چون یه پسره بود توی ناشناس حرفاش قشنگ بود رسید به چهرش و استایل به دلم ننشست ولی گفتم بزار اصلاح بشه ولی خدا شاهده گفتم فقط حرف بزنیم و یه کلمه عاشقانه هم بهش نگفتم بعدش هم دو سه روز بعد گفتم که من قصدم این بود که اصلاح بشی و ادامه ندادم و براش آرزوی خوشبختی کردم گفت که یکی اینطوری گیرت بیاد نفرینم کرد 

به خدا من اصلا ابراز علاقه ای نکردم ولی این لعنتی که فکر و ذکرم درگیرش شده😭

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
هعی روزگار

به خدا من قصدم بد نبود ولی الان چون اولین بارم بود اونم فقط حرف زدن ولی بهم ابراز علاقه کرد منم همینطور خوشم اومده بود 

میشه بخونی الان واقعا حالم بده 

چقدر اون روز گریه کردم 

با اینکه فقط دو روز بود و توی رابطه هم نبودیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر همه اینا یه تجربست و میگذره چند سال دیگه به همین کارات میخندی باور کن🥲 شاید الان اگه بگم تو به هیچکس جز خودت احتیاج نداری و هیچکس قرار نیست جای عشق به خودتو پر کنه باور نمیکنی پس باید انقد این چیزارو تجربه کنی تا دستت بیاد زندگی یعنی چی اون موقع پسر مردم تو زنذگیت کمترین چیزیه ک برات ارزش داره

دختر همه اینا یه تجربست و میگذره چند سال دیگه به همین کارات میخندی باور کن🥲 شاید الان اگه بگم تو به ...

میدونی چون اولین بارم بود حالم خیلی بد شد الانم زیاد خوب نیستم 

بهش گفتم همونوقت که دارم گریه میکنم و به خودم فحش دادم گفت فحش نده گفتم به پسری اعتماد نمیکنم گفت به کسی اعتماد نکن 

تهشم میگفت اره من ترسوام چون بابام گفته دارم پس میکشم 

منه خر این چند روز فهمیدم که مگه میشه و اصلا این خبرا نبوده 

دختر همه اینا یه تجربست و میگذره چند سال دیگه به همین کارات میخندی باور کن🥲 شاید الان اگه بگم تو به ...

دلم میخواد به آجیم بگم

میدونی چون اولین بارم بود حالم خیلی بد شد الانم زیاد خوب نیستم بهش گفتم همونوقت که دارم گریه میکنم و ...

اشکال نداره عزیزم حالا این که اولین بار بود از این تجربه ها زیاد در پیش داری برای شناختن ادما صبر کن🙂

فقط اصلا ناراحت نباش این چیزارو همه تجربه میکنن

خواستی به ابجیتم بگو اگه قرار نیست دعوات کنه اگه قراره دعوات کنه نگی بهتره چون بعد خودت بیشتر ناراحت میشی

به خدا من قصدم بد نبود ولی الان چون اولین بارم بود اونم فقط حرف زدن ولی بهم ابراز علاقه کرد منم همین ...

ببینید اینطور علاقه مند شدن ها گذرا هست 

همینطور که زود وابسته میشی 

زود هم از بین می رود 

دیگه بهش فکر نکنید و تمرکزتون رو بر روی زندگی روزمره بگزارید 

فراموش کنید 

اشکال نداره عزیزم حالا این که اولین بار بود از این تجربه ها زیاد در پیش داری برای شناختن ادما صبر کن ...

چه بده که تجربه باید بکنم من یه عشق پاک و خالص میخوام🥲

میدونی حس میکنم بهش بگم خالی میشم و فکرم آزاد میشه چون اون تنها کسی هست که میتونم بهش بگم 

عکس العملشو نمیدونم