2777
2789
عنوان

خانما با تجربه در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 65 پست
يك دوره لتروزل بخور عزيزم بري دكتر ممكنه بگه روزي دو تا يا روزي سه تا بخور از روز سرم پريود تا ٥ شب ...

یعنی سر خود بخورم من‌میگرن دارم خیلی قرصای هورمونی  حالمو خراب میکنه‌میترسم

منم ۳۳ سالمه فکر کنم بالا ۳۰ تا یکسال طبیعیه

علایم هم داره اسپرم صعیف؟

برای همسرم که هیچی متوجه نشدیم من به خودم شک کرده بودم اول ازمایش های خودمو شروع کردم بعد دکتر گفت چون برای خودت مشکلی نداشته همسرت باید ازمایش بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی سر خود بخورم من‌میگرن دارم خیلی قرصای هورمونی حالمو خراب میکنه‌میترسممنم ۳۳ سالمه فکر کنم بالا ...

لتروزول عوارض نداره اما استراديول و پروژسترون عوارض بد دارن 

دكترم دارو بده اولين دارو همينه با تعداد بيشتر 

از من ميشنوي بخور توي همين ني ني سايت راجبش بخون 

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برا اسپرم صعیف درمان راحته یا سخت؟

راستش ما یه مرکز معتبر طب سنتی رفتیم زیر نظر یه دکتر باسواد داروهاش گرونه درمانش هم بستگی داره حدود دو سه ماه طول میکشه ولی جواب داد 

لتروزول عوارض نداره اما استراديول و پروژسترون عوارض بد دارن دكترم دارو بده اولين دارو همينه با تعداد ...

این ماه که گدشت یعنی ماه بعد بخورم؟ از سوم‌پریود تا ۵ ام؟ بعدش دیگه نخورم؟ اگرم‌لخورم باید دزدکی بخورم‌چون شوهرم‌میگه دوقلو میکنه اینا😂

لتروزول چی داره توش؟

یبار به دکتر گفتم تقویتی بده گفت حاملگی خارج رحم‌میاره فعلا نمیدم اون زمان‌دو ماه اقدام‌بودم

این ماه که گدشت یعنی ماه بعد بخورم؟ از سوم‌پریود تا ۵ ام؟ بعدش دیگه نخورم؟ اگرم‌لخورم باید دزدکی بخو ...

كلوميفن هم كيست مياره هم چند قلو لتروزول نه كيست مياره نه ضرر داره شانس دو قلويي توي لتروزول خييييييلي كمه نزديك صفره فقط يك دوره بخور تا دو سه ماه بعد جواب ميده دكتر بري دارو بده همينو ميده اگه مكمل تقويت تخمدان ميخواي اوابوست بخر اگه ميخواي زودتر نتيجه بگيري لتروزول 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما خودت خوردی لتروزول؟

اره پارسال خوردم فقط سه دونه خوردم تا قبلش فولي ١٠ و ١٢ داشتم بعد خوردنش خواهرم سرطان گرفت من رفتم شهر مادرم و ٨ ماه از شوهرم دور بودم وقتي برگشتم ماه دوم باردار شدم قبلش هم يكونيم سال اقدام بودم نميشد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره پارسال خوردم فقط سه دونه خوردم تا قبلش فولي ١٠ و ١٢ داشتم بعد خوردنش خواهرم سرطان گرفت من رفتم ش ...

پارسال نبود دو سال قبل بود پارسال همين موقع باردار شدم اماً توي شش هفته به خاطر اشتباه خودم و شوهرم سقط شد الانم ٦ ماه بود اقدام بودم اخرين پريودم روز سوم فقط يه دونه لتروزول خوردم ديگه پريود نشدم و باردارم الان دوستم ٧ ساله تنبلي داره هر بار دكتر لتروزول و كلوميفن و امپول هم ميده اما نتيجه نداره براش پريودت منظم باشه زود باردار ميشي 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشکلتون چی بود؟

من سونوم نرمال بود يكم سايز فولي از نرمال كمتر بود و ازمايشم ذخيره تخمدانم نزديك به صفر بود يعني ٠/١ دكتر گفت باردار نميشي فقط با تخمك اهدايي الانم ميگن با اون ازمايش حاملگي تو ممكن نيست به نظرم ازمايش اشتباه شده بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40