2777
2789

کلا از اول شیرخشکی بود هیچوقت مشکلی نداشت

امشب هرکاری میکنم ن شیشه میگیره ن پستونک دائم گریه میکنه 

آخر با قطره چکون یکم شیر ریختم تو حلقش آروم گرفت

چیکار کنم خانما

یعنی ممکنه دیگه نگیره؟

۵۲ روزشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نفخ داره دو طرف  نافش رو با دو انگشت شصت  از بالا به پایین باروغن زیتون مخصوص ماساژ ماساژ بده وقتی شیر خورد آروغش رو بگیر

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
آخه تا الان مشکلی نداشت

اینم مشکلی نیست عزیزم نگران نباشه توی نوزادها عادیه رفلاکس و قلنج و کولیک...

اشاا..ک اینطور نیست ولی خوب بچه هایی ک رفلاکس دارن چون با میک زدن اسید تو حقشون میاد میترسن شیر بخورن همین

احتمالا دلدرد داره آروم در جهت عقربه ساعت با دو انگشت دور نافشو ماساژ بده با روغن زیتون

بعد کف پا و انگشتای پاشو ماساژ بده 

لباساش رو چک کن زیادی گرم یا خنک نباشن پشت گوشاش اگه پماد ب ب کلد داری یکم بزن تا کمی آرومش کنه بعد ازوم اروم شیرشو بده و زود آروغشو بگیر

اگر دهنش زخم نباشه و ویروسی آفتی برفکی چیزی نزده باشه قطعا ریفلاکس پنهان داره که نمیتونه بخوره . ریفلاکس هم برای هر کس از یه زمان شروع میشه. برای بچه من ۲۰ روزگی بود 

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃