2777
2789
عنوان

بیماری های براثر طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 47 پست
ممنونم ازت🥺❤️

خواهش می کنم.

💗💗💗

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

درسته😔

تواگرهم اینجا دنبالش بگردی باید نامحسوس باشه و کابری دیگه ای بزنی واصلا از مشکلت نگی اینجا که چی شده و

که وقتی مراجعه کردی اونا بگن چی شده نه این که حرف خودتو به خودت تحویل بدن .

بعدم من توی خصوصی پیام گذاشته بودم خوندی ؟؟؟

لایک نکنید .توروخدا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان شماره داد خدایی چقدر مردم بی رحم شدن میدونن چقدر من تو شرایط بد ام بازم..😔💔

چه سرعت عملشم بالاس مگه نگفت اگه شماره داد میفرستم ؟ به این سرعت ازکجااورد ؟

لایک نکنید .توروخدا 
استارتر همین کاربر رو می بینین توی تاپیک های دیگه هم دیدم استاد استاد می کنن ❗️❗️

متاسفانه برای هرچیزی اسم استاد می ذارند و اسم استاد رو دارند خراب می کنند 

آره استاد متافیزیک داریم ولی مسائل ماورایی استاد نداره 

وقتی مسائل ماورایی و متلفزیک رو باهم قاطی می کنند چیزهای شیطانی براش استاد استاد می کنند 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

سلام من هم مشکلاتی شبیه شما دارم 

البته لا رفتن پیش دعا نویس خودم ایجاد کردم

بعد آشنایی با دوتا کانال تو ایتا و ی پیج تو اینستا یکم بهترم

راهکاراشون قرانی و تقریبا رایگانه اگه خواستی شمارتو بده تو ایتا لینکشون برات بفرستم

جدی ؟ بذار منصرفش کنم بنده خدا استار تر خیلی بد به سرش اومده .بقیه هم ازش سو استفاده میکنن

چند روز پیش این تاپیک دیدمشون:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15174865

⚪️⚪️🟠⚪️⚪️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

کریا(پای سفره عقد میذارن)از عطاری بگیر، چ بهتر ک اگه همون پای سفره عقد بتونی برداری، بعد اونو قشنگ پودرش کن با سرکه بزار تو قابلمه بجوشه....تموم ۴گوشه خونت و درب اهنی ورود منزلتو بهشون این بپاش...باطل میکنه...ماهم برامون فامیلا کم نمیکنن...حاج اقایی ک رضایت کشیده بود مفت و مجانی بهمون گفت انجام بدیم.....در واقع اون فرد رو من ندیدم...پیام رسوندن ک انجام بدیم و دیگه خبرشون ندارم....عزیزم دنبال جادو و جنبل کن نرو هرگز....ما میدونیم کیا کردن ، الان تو زندگی خودشون برگشته ۱۰۰برابرش....تنها گناهی ک بخشیده نمیشه در قیامت ساحری و کسی ک بهش مراجعه میکنه هست و اینا سخت موقع مردن جون میدن

..

آره از ریشه درمان میشن انگار که از اول نبودن

جدی؟خدا از دهنت بشنوه 😍🥹امیدوار شدم 🥹

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
تواگرهم اینجا دنبالش بگردی باید نامحسوس باشه و کابری دیگه ای بزنی واصلا از مشکلت نگی اینجا که چی شده ...

حق باتوهس ولی شماره دیگه ندارم کاربری بزنم هم اینکه هی میپرسن از کجا میفهمی منم میگم شاید دلشون‌بسوزه کمک کنن به منه بیچاره😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
چه سرعت عملشم بالاس مگه نگفت اگه شماره داد میفرستم ؟ به این سرعت ازکجااورد ؟

چرا دقیقا زودی فرستاد خودمم تعجب کردم عجب ادمایی پیدا میشن

کریا(پای سفره عقد میذارن)از عطاری بگیر، چ بهتر ک اگه همون پای سفره عقد بتونی برداری، بعد اونو قشنگ پ ...

این طلسمه رو خودمه بازم‌باطل میکنه؟بخورم ازش بده؟🥺

حق باتوهس ولی شماره دیگه ندارم کاربری بزنم هم اینکه هی میپرسن از کجا میفهمی منم میگم شاید دلشون‌بسوز ...

ببین چند ساله من اینجام هزار نفر اومدن اززندگیشون گفتن و کمک خواستن دریغ از یه کمک .هیچ کس تاالان ندیدم بیاد یه ادم درست وحسابی رو معرفی کنه

لایک نکنید .توروخدا 
ببین چند ساله من اینجام هزار نفر اومدن اززندگیشون گفتن و کمک خواستن دریغ از یه کمک .هیچ کس تاالان ند ...

💔💔کاربریت تو خصوصی گم کردم یه پیام میدی یچیزی ازونبر بهت بگم