2777
2789

من ۸سال ازدواج کردم قبل ازدواجم شوهرم به پسر خالم گفته بود که عاشق منه و میخان بیان خواستگاریم چون پسر خالم منو دوست داشت پنهون کرده بود خلاصه شوهرم خودش اومد با خانوادم حرف زدو اومدن خواستگاریم ما ازدواج کردیم پسر خالم مجرد موندو همیشه به مامانم میگفت عاشق زهرم بدون اون نمیتونمو...بفهمم شوهرش اذیتش کرده میام شوهرشو اذیت میکنمو...

تو این ۸سال من از اون عروسایی بودم که همه کارایه مادرشوهرو انجام میده و هر تیکه ای هم که میندازن حرف نمیزنه و...امروز بعد ۸سال با مادرشوهرم سر اینکه ج تلفنشو ندادم و اومده مدرسه دخترم باهم دعوا کرده دعوا کردم و به مامانمم گفتم و حالا امشب پسر خالم فهمیده و ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۳روزدیگه یادم بنداز ماه گرد عضویتتو تبریک بگم تاپیک قطره چکونی و یه چیز تو مایه های فیلم هندی 😉 این ...

تاپیک قطره چکونی به اون میگن حرفیو اا صفحه ۱۰کش بده تن تن مینویسم کم مینویسم همه بخونن

چیکار کرد کامل بگو دیگه

کامل گفتم از دماغ شوهرم زد گفت نامردی اگه طلاقش ندی من عاشق زهرم بدون اون اینهمه سال مجرد موندم منم گفتم گورتو گم کن زمدگیمو خراب نکن شوهرم ذفت بیرون گفت من میرم شمارو تنها میزارم پسر خالمو بیرون کردم گفت منتظرتم😭😭😭😭😭😭

تاپیک قطره چکونی به اون میگن حرفیو اا صفحه ۱۰کش بده تن تن مینویسم کم مینویسم همه بخونن

ای وای بگو چرا اینجوری کردی اخه اگه مثلا دوسم داشتی که زندگی منو خراب نمیکردی. وای حالا شوهرت چه فکری میکنه. ای وای.

ای وای بگو چرا اینجوری کردی اخه اگه مثلا دوسم داشتی که زندگی منو خراب نمیکردی. وای حالا شوهرت چه فکر ...

اگه با شوهرم زندگی کنم زندگیمو جهنم میکنه دیگه بهم اعتماد نمیکنه😭😭😭😭

کامل گفتم از دماغ شوهرم زد گفت نامردی اگه طلاقش ندی من عاشق زهرم بدون اون اینهمه سال مجرد موندم منم ...

شوهرت رفت بیرون گفت شمارو تنها میذارم حرفاتونو بزنین به تفاهم رسیدین بیاین بگین دهنمونو شیرین کنیم و بریم محضر طلاقت بدم باهم اوکی شین ؟!!!

اگه با شوهرم زندگی کنم زندگیمو جهنم میکنه دیگه بهم اعتماد نمیکنه😭😭😭😭

وای معلومه شوهرمن بود همونجا سرم میبرید میگفت حتما باهم سر وسری دارین. میگفتی خدا ازت نگذره چرا اینجوری کردی. میگفتی تف تو روت. زنگ بزن خاله ت.بگو واگذارتون بخدا اگه زندگی من خراب بشه .