2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم و ردم کرد به علاوه تمام اسکرین شات ها

| مشاهده متن کامل بحث + 220470 بازدید | 3702 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه باهاش حرفی ندارمو بلاکش هم کردم

خوب کردی من که عکس هیچکدومتون رو ندیدم ولی فهمیدم خیلی زیادی براش یکی رو پیدا کن روت بشه بگی شوهرمه. تو هیچی بچه هات گناه دارن باباشون قیافه نداشته باشه.

من خودمم عکسم رو گذاشتم این یکقیافه سلیقه ای هست هر کسی میتونه یک نظری بده این دوو مورد سوم باشه شما ...

دختر خوب مث اینکه کلا متوجه نیستی ، عکس خودت رو گذاشتی چون اختیارش رو داشتی ، اما اختیار عکس بقیه رو نداری ، این کارت حتی از نظر حقوقی هم مشکل داره یعنی بتونه ثابت کنه شما عکسشو تو سایت گذاشتی میتونه ازت شکایت کنه و محکومت کنه الان میگی چون عکس خودمو گذاشتم عکس بقیه رو هم میتونم بزارم؟؟؟؟ 

بر اساس ماده ۷۴۵ (ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه‌ای سابق)، هر کس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی، صوت، تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به مجازات حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

من با نه شنیدن کنار اومدمولی خیلی تحقیر کرد این ادم

توهم قبول کن تو زیادی بهش پروبال دادی اونم قدردان زحمات داشت شد توروخدا بیخیال این دوستی ها شو برا هدفت تلاش کن دوست پسر بزار برا سن۲۳ سالگی به بعد اون موقع با آگاهی کامل رفتار داری منم ۱۹ عاشق شدم اما دیدم طرف هی این دختر داره کلا دوست نشدم تا ۲۴ سالگی عاشق همسر شدم بخدا طرز فکر ۱۹ با سن ۲۴ به بعد خیلی فرق داره

دختر خوب مث اینکه کلا متوجه نیستی ، عکس خودت رو گذاشتی چون اختیارش رو داشتی ، اما اختیار عکس بقیه رو ...

بزار عکسو بزاره خودمون براش گلریزون میکنیم جریمه ش رو میدیم

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...
توهم قبول کن تو زیادی بهش پروبال دادی اونم قدردان زحمات داشت شد توروخدا بیخیال این دوستی ها شو برا ه ...

من الان ۲۴ سالمه عاشق شدم به نتیجه نرسید تکلیف چیه 

بنظرم زودتر باید به فکر بودم

فقط پیام دادن و یه ابراز علاقه جزیی با اویزون شدن و تا ۵ صبح مث کنه چسبیدن به پی وی طرف خیلی فرق دار ...

من راهنماییش نکردم کاری که کرده تموم شده رفته

بهش گفتم اشکال نداره ابرازعلاقه کردی ردت کردتموم شد رفت