2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم و ردم کرد به علاوه تمام اسکرین شات ها

| مشاهده متن کامل بحث + 227174 بازدید | 3717 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عکس گذاشتیییی؟؟؟

من ندیدددم

ببینم🙄

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
خود پسره کرده😂

عهههه واقعا ؟؟؟🤣🤣

بعید میدونم ولی ...

دوستان راست میگن شبیه آقای نعمتیان شمعدونیه‌

چه اعتماد به نفسی هم داره ..‌.

فکر کردم الان عکس یه پسر خاص و جذاب میزاره

این که مثل مارمولکه 🤦🏻‍♀️🤣 (اینجوری میگم اسی از فکرش بساد بیرون)

خیلی معلوم نیست ولی یه کم عوضی به نظر میرسه ...

دختر به این خوشگلی واقعا چجوری تونستی خودت رو جلوی این بی ریخت و بی‌تربیت کوچک کنی ؟؟

کاکتوس اندازه این اعتماد به نفس داشت سالی ۶ بار موز و آناناس میداد ...

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

ولی خوب شد تاپیکو دیدم نرم جلو دل بخواستیم ضایع بازی دربیارم بفهمه از چنگیز‌و‌ اژدر بشه پرنسسعلی از ...

اره درس عبرت بشه برات

من به دوست هامم گفتم اصلا نگن به کراش هاشون

ببین دختر خوب هیچوقت هیچوقت خودت درگیر ی عشق یک طرفه نکن،هرچقدم تو عاشق باشی بمیری براش،تا پسر نخوادت ذره ای فایده نداره برات جز له شدن غرور و شخصیت و داغون شدن اعصابت

بقول شاعر،خواهان کسی باش ک خواهان تو باشد

گفته ازت بدم میاد،توام ی آرزوی خوشبختی میکردی و سنگین و متین خداحافظ تموم