2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم و ردم کرد به علاوه تمام اسکرین شات ها

| مشاهده متن کامل بحث + 238061 بازدید | 3741 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا بذار ی چیزو من بهت یاد بدم جنگیدن خوبه برا کسی ک دوست داره ولی اینکه بجنگی تا کسی دوست داشته با ...

میدونم سیاست نداشتم

مادرم گفت کاری نکن میاد سمتت من به شدت لج بازم

دیگه وقتی اسی یه کراش ساده رو کرده تو بوق و کرنا و تا استادای دانشگاه فهمیدن ادم چی بگه بهش😐

من واقعا رو بازی کردم

همه چیزو گفتم

صادقانه مثل کف دست

ولی اشتباه کردم

یه سری ها واقعا اگر نمی‌تونید دلداری بدید ندیدمن همه چیز رو نگفتمچرا نمیبینید به کجا رسیدم که از دان ...

تو ب گوش اساتید دانشگاه رسوندی اونا رو درجریان گذاشتی ب آبروی خودت فکر نکردی با آبروی اونم بازی کردی

انگشت نمای خاص و عام کردی خودتونو 

ولی ی مدت ک بگذره عصبانیت پسره فروکش کنه با فخر راه میره و حرف میزنه خودشو دست بالا نشون میده و دخترای دیگه هم واسش عشوه میاند

دیگه ولش کن فقط خواهشا پسره رو بلاک کن و از این به بعد پیگیرش نشو و تجربه شه برات

بلاک کنم؟

من دیگه حرفی نزدم از اون به بعد و براش آرزوی موفقیت کردم 

بلاک‌کنم واقعا؟

منو بلاک نکرده