2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم و ردم کرد به علاوه تمام اسکرین شات ها

| مشاهده متن کامل بحث + 235402 بازدید | 3742 پست

اسی عکستو بده کنکجاو شدم ببینمت

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره عزیزم منم اومدم درگیری ذهنی و وسواس ذهنیت رو برطرف کنم و نتیجه اعتراض به کنکورتو بگم متاسفانه هی ...

وااا زشته

چرا مسائل شخصی هم رو میکوبین تو سر هم 

شما بزرگین قضیه رو تمومش کنین

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...

و منی ک داشتم میخوندم ولی عکس هیچکدومشونو ندیدم🥲

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
🤣

پسره که بلاک نکرد گفتی مذهبیه چون اتفاقای بدی افتاده بیشتر داره از سرخودش وا میکنه آبروش بدتراز این نره.و من ی رمان خوندم که دختر فکنم فاطمه بود اسمش عاشق پسرمذهبی میشه اسمش محمد دختره بدجورعاشقش میشه بدجورا این رومان واقعیت بود باخوندن تاپیک یاد اون افتادم