2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم و ردم کرد به علاوه تمام اسکرین شات ها

| مشاهده متن کامل بحث + 227174 بازدید | 3716 پست
وای بخودت ظلم کردی برو به پسره بگو منم حالم ازت بهم میخوره آشغال نچسب بگو فقط یه چالش بود بین دوستام ...

نه دیگه بزار بدترش نکنه

کدوم چالش این شکلیه 

بعدم مگه بچه ۷ ساله ست اسی که بخواد چالش اینجوری قبول کنه؟

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه چیز هایی میشنوم خندم میگیره خدایی...😂من سال کنکورم گوشی رو دادم مادرم و طبق قولی که داده بودم‌بر ...

😂 عکس خودتو نمیزاره حداقل؟

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

چییییی؟ص. رو میگی؟اون از امیرکبیر رفتتت؟😳😳😳یعنی چییییییییدروغ میگییییی😐😐😐

آره عزیزم همونو میگم رفت

۷ ماهه رفته

نه بابا جدی میگم دروغ چیه

وضع درسیش خوب نبود استاد راهنماشم اذیتش میکرد کلا تحت فشار بود دیگه وادارش کردن به انصراف

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خب پس هیچی.آخه اون اسکرینای اول یه جاهاییش پسره گفتهما غلط کردیم مشاوره تحصیلی شدیم یا همچین چیزی

شاید مربوط به قبل دانشجو شدن اسی هست

افرین سگ محلش کن

اصلا باورت نمیشه

من توی دانشکده خودمون چون همه میدونن مکانیک خب نر کدست کسی اصلا جرعت نداره سمت من بیاد بعد رفتم این قدر خودمو سبک این آدم کردم و فکر کرده که من این قدر حقیرم

منتی نیستولی من از جونم برای این آدم مایه گذاشتماشتباه کردم

این حرف نگو اشتباه کردم الآنم آسوده هستی رو راحت نشد قسمت نیست برا داشتنش که تلاش نکن فقط سعی کن کنار بیای همین