2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم و ردم کرد به علاوه تمام اسکرین شات ها

| مشاهده متن کامل بحث + 227174 بازدید | 3718 پست
اسی توفقط عاشق شدی عاشق هم حرف حالیش نیست برخلاف دوستان خوب شدبهش پیام دادی الان تکلیفت معلوم شد وگر ...

فقط پیام دادن و یه ابراز علاقه جزیی با اویزون شدن و تا ۵ صبح مث کنه چسبیدن به پی وی طرف خیلی فرق داره، با این کار اگه پسره یه درصد هم قبلا ازش خوشش میومد الان متنفر میشه، چرا اشتباه راهنماییش میکنی؟؟؟ کدوم پسری خوشش میاد مث کنه بچسبی بهش و اویزونش شی

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

بهت حق میدم خواستی تموم تلاشت رو کنی بعد بگی نشد دیگه پلی دیگه فراموشش کن حتی اومد هم سمتت تو دیگه ر ...

همین که درک میکنی من تلاشم رو کردم دمت گرم

درسته سعی میکنم فراموشش کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینید یک بار میگمدیگه هم برام مهم نیست قضاوت کنیداون اوایل چندین ماه تا صبح با هم حرف میزدیمخودش می ...

ابراز علاقه کرد درست ولی اینکه ناگهانی رفتی ممکنه بهش ضربه زده باشه؟

اینکه ناگهانی برگشتی و توقع داشتی باهات مثل سابق باشه درست بوده بنظرت ؟

ومهمتر از همه اینکا لالم و آدم حست نسبت به این آقارو فهمیدن و ممکنه اونم تو شرایط سخت گذاشته باشی؟

نمیخوام قضاوتت کنم شاید اگه تو شرایطتت بودم همین کارارو میکردم ولی از جانب اونم به ماجرا نگاه کن و اگه واقعا دوستش داری تغییر رویه بده

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
فقط پیام دادن و یه ابراز علاقه جزیی با اویزون شدن و تا ۵ صبح مث کنه چسبیدن به پی وی طرف خیلی فرق دار ...

ول کن هر چقد راهنمایی کنیم میگن خوب شد پیام دادی فقط دارن خودشون تسلی میدن ک خوب کاری کردم الان دیگ تکلیف مشخص شد

در صورتی ک ببخشید ریدن

چرا ؟

هیچ شخصیتی براشون نمونده

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
وای وای حالم بد شد اینارو دیدم حرفاش مو نمیزنه از حرفایی که از اکسم شنیدم و نوع چتش همش برام تداعایی ...

خیلی دردناک بود و تا ۴ روز من پیش مامانم با قرص آرامش بخش میخوابیدم از ترس....

هیچ پسری ارزش اینهمه ناراحتی نداره

باید دختر خوبی باشی و. منتظر باشی کیس مناسبت تورو پیدا کنه

تو رابطه ایی ک دختر عاشقتر باشه باز همون دختر با ناراحتی و. گریه کنان میره و پسر میره سراغ کسی ک مادرش در نظر گرفته براش! 

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂