2777
2789
عنوان

مادر بی عاطفم

46 بازدید | 4 پست

سلام بچها 

نمیخام خیلی طولانیش کنم فقط راهکار بدید

من وقتی کوچیک بودم پدر مادرم جداشدن

من موندم پیش پدرم

با مادرمم رفتوامد محدودی داشتم 

الان ک بزرگتر شدم بهتر شده میرمو میام فقط مشکلی ک دارم مادرم خیلی دلسرده مشخصه اصلا دوسم نداره دنباله تیغ زدنه چون شاغلم خونش ک میرم بعد ی وعده اخلاقش عوض میشه از بس خسیسه بعد دو س ماه نمیرم باز اصرارو گریه منم دلم میسوزه باز تورا خدا بگید چکار کنم واقعا میرم خونش بهم بی احترامی میشه اصلاااا دوس ندارم برم اما دلمم میسوزه

دلت برای چی میسوزهاگه آدم بود نگهت میداشت

اره ب خدا ب این فک میکنما ولی من آدم بدبختیم زود بدیارو فراموش میکنم مشکلمم همینه

تازه فک کن بعد این همه سال بازم بی محبته فقط حرف فقط شعار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ب خدا ب این فک میکنما ولی من آدم بدبختیم زود بدیارو فراموش میکنم مشکلمم همینهتازه فک کن بعد این ...

میفهمم چون قلبت پاکه .. صاف و ساده ای..

ولی خواهر باور کن کسی که یک بچه کوچیک ول کنه بخصوص مادر که بچه ها خصوصا دخترا بیشتر بهش وابستگی دارن،

هیچ عاطفه و احساسی نسبت بهش نداشته..

میفهمم چون قلبت پاکه .. صاف و ساده ای..ولی خواهر باور کن کسی که یک بچه کوچیک ول کنه بخصوص مادر که بچ ...

دقیقا همینطوره اینجا نمیتونم توضیح بدم ک چکارها کرده نمیخامم قضاوتش کنم 

ولی تصمیم گرفتم خیلی کم برم مثلا سالی ی بار اونم ی روز از خداشم هست خداروشکر دورم هستم بهش