یه نفر سه سال دوست بودم مثلا گه گذاری کمک مالی بهم میکرد نه خیلی ها مثلا یه ملیون سال گذشته صد تومن پس انداز داشتم میدونست پول مادرم بود گفت بده بمن بهت سه ماه دیگه ۱۲۰ برمیکردونم بعد دوهفته الکی قهر کرد و ولم کرد بعد پولم بالا کشید نمیده منم الان بخدا لنک پولم از طرفی سرکوفت خانواده که پولمونو چرا نمیدی طرفم که قهر کرده منو بلوک کرده چیکار کنم دم خونشم نمیتونم برم خانواده شهیدم هست خب نمیگه ادم به موقع لعنت بفرسته حالا منکه نمیفرستم ولی خوب شاید ناخود اکاهم فرستاد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
باشه من دعا میکنم اجابت با خدا.....یه نماز داره به اسم نماز کن فیکون حضرت عباس...از نت بگیر....بخدا با عقیده و دلشکسته بخون حاجت روا میشی...منم ب نیتت ۱۰ تا آیت الکرسی میخونم انشالله خدا یه مهر به دلش بزنه پولتو بده
دختر عقلت مگه کمه دعا چیه دیگه حالت خوبه؟فردا پاشو برو دم خونش بگو یا تا شب میریزی یا شکابت میکنم اشغال عوضی ب خانوادتم نگو دوست پسرم بود بگو تو بانک باهاش اشنا شدم گفت من از بانک بیشتر بهت میدم گولم زد پسره فک کرده بی کس و کاری پولو بالا کشیدی توام مث ببخشید احمقا نشستی هیچ کاری نمیکنی😑
دختر عقلت مگه کمه دعا چیه دیگه حالت خوبه؟فردا پاشو برو دم خونش بگو یا تا شب میریزی یا شکابت میکنم اش ...
کله گندس اگه بخواد نابودم میکنه میگم که خانواده شهیده خودش فلان و فلان و فلان داره از موقیعتش سو استفاده میکنه لعنت بهش سه سال تموم هی قخر کردم بخدا با تهدید برم گردوند دم خونش هفته پیش یبار رفتم سرایدارس امد تا از دوربین دیدع بوده امد دم در گفت شما برین تماس میگیرم زنگ زد کلی فحش بدو بیراه اصلا نذاشت به اونحا برسه بگم بابا پولمو بده اخه از نظر خودش منو مقصر میدونه توی تموم شدن رابطه
کله گندس اگه بخواد نابودم میکنه میگم که خانواده شهیده خودش فلان و فلان و فلان داره از موقیعتش سو است ...
کله گندس که گندس ببخشیدا ریدم ب کلش برو پولو زنده کن اون فهمیده ترسیدی غلط کرد زنگ زد میریدی به سر تا پاش دوسه بارم بری محل کارش میفهمه دنیا دست کیه اشغال
کله گندس که گندس ببخشیدا ریدم ب کلش برو پولو زنده کن اون فهمیده ترسیدی غلط کرد زنگ زد میریدی به سر ت ...
اخه از شندین صداش بیزارم فقط میخوام به دلش بیوفته خودش برکردونه وگرنه حتی شده برم کدایی کنم پول خانوادمو برکردونم به این اشغال نامرد دیکه زنک نیمزنم حتی واسه برکردون پولم اونروزم که رفتم بعدش پشیمون شدم