2777
2789
عنوان

دنیا واقعا بی ارزشه💔

172 بازدید | 15 پست

یه فامیلی دارم 

ی خانوم جوان هست متاسفانه یهویی متوجه شد سرطان داره پخش شده تو کل بدنش .تمام عمر فقط پس انداز میکرد و طلا میخرید.هیچویت نمیرفت مسافرت .نمیرفت ارایشگاه.ی لبلس نو نمیخرید .کارمند بود .کل حقوقشو میداد قسط و وام دوتا خونه داره .الان دم اخریم بجای درمون خودش خونرو به اسم داداشش زده .منتظره ک تموم کنه . کاش یکم بیشتر به فکر خودش باشه ادم .ب دنیا انقدم نباید دل بست که هیچ خوشی به خودت ندی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا گیریم ک چهارتا مسافرت توپم رفته بود...‌کلا دنیا از اول تا اخرش چ با پول چ بی پول بی ارزشه...کوتاهه خیلی....فک کن صحیح و سالم باشی خررر پولم باشی تهش ۱۲۰ سال تو این دنیایی تهش تاریکی قبره....

حالا گیریم ک چهارتا مسافرت توپم رفته بود...‌کلا دنیا از اول تا اخرش چ با پول چ بی پول بی ارزشه...کوت ...

تا ۱۲۰ هم کسی نمیرسه همون ۹۰ اخرشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

دقیقا تو این دنیای فانی طلا بی ارزش ترینه بیشتر باید سعی کنیم آدم خوبی باشیم و از زندگیمون نهایت لذتو ببریم و خیلی باید دیدت باز باشه که اینجوری فکر کنی

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
حالا گیریم ک چهارتا مسافرت توپم رفته بود...‌کلا دنیا از اول تا اخرش چ با پول چ بی پول بی ارزشه...کوت ...

ببین عمر مفید آدم نهایت تا ۸۰ سال باشه . دیگه از ۸۰ به بعد گوش ها  سنگین میشن  چشم ها کم سو میشه  دست و پا درد و .....

۲۰ سال اول زندگی هم که  انسان خام هست همش درس و مشقه یعنی کلا شاید ۶۰ سال عمر مفید داشته باشیم

این نیز بگذرد .....
ببین عمر مفید آدم نهایت تا ۸۰ سال باشه . دیگه از ۸۰ به بعد گوش ها سنگین میشن چشم ها کم سو میشه دس ...

خب دیگ بخاطر این ۶۰ سال یا ۸۰ سال ببین چکارا ک نمیکنیم من خودمو میگما ...کاش ادم بودم یکم