2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا

درخواست طلاق دادم اس ام اسش نمیاد سه هفتست کارام جلو نمیره 

تو خونه بابام همه مریضن و الان من باید سرویس بدم 

پریود باید بشم نمیشم 

نمیدونم دقیقا چه غلطی میخوام بکنم تو زندگی جدیدم و هیچ انگیزه ندارم انقدر که دیگه حوصله رفتن پیش تراپیستم هم ندارم 

دوست دارم تموم شه 

درخواست طلاق دادم اس ام اسش نمیاد سه هفتست کارام جلو نمیره تو خونه بابام همه مریضن و الان من باید سر ...

چقد سخت ...

زندگیا خیلی بد شده طلاق خیلی زیاد شده 

خدا کمکت کنه

حرف دل در دل بماند بهتر است....

مرسی عزیزم اره البته طلاق های الکی زیاد شده طاقتا کم شده ولی برا من الکی نبود واقعا

دیکه الان خیانت زیاد شده خیلی زیاد 

کلا" نمیدونم چرا انقد ناسازگاری هست به خدا مثل شما خیلی زیاده خیلیا زندگیاشون از دست رفته

خیلی سخته چندسالته چرا طلاق بچه هم داری اگه خواستی بگو

سی و خورده نه ندارم از اول زندگیم بد بود بچه نیاوردم تو این ده سال 

شوهرم دیوونست با هر دعوا شکنجه میکنه تهدید های ترسناک  مثله دیوونه ها مثلا میگه آخ جووون منو تو اینجاییم حالا تا صبح برات برنامه دارم میام بالا سرت خوابت ببره سرتو میبرم یا تمام هیکلشو میندازه روم دستشو میذاره رو دهنم من کبود میشم. همون حال خیلی آروم مثل جانی های روانی تو گوشم اروم زمزمه میکنه حرفای رکیک روانشناسم تشخیص داد با جلسات درست نمیشه 

ظاهرشم انقدر آقاست حد نداره تو یه جای مهم شاغله و آدما رو اسمش قسم میخورن 

دیکه الان خیانت زیاد شده خیلی زیاد کلا" نمیدونم چرا انقد ناسازگاری هست به خدا مثل شما خیلی زیاده خیل ...

میدونی چرا چون ازدواج های اشتباه زیاد شده 

و خیانتم که بله ابزار خیانت همین گوشیا راحت در دسترسه

میدونی چرا چون ازدواج های اشتباه زیاد شده و خیانتم که بله ابزار خیانت همین گوشیا راحت در دسترسه

دقبقا" 

انگار خیانت مد شده اصلا" انقدر ساده و راحت 

به خدا یه سریا اصالت ندارن 

دقبقا" انگار خیانت مد شده اصلا" انقدر ساده و راحت به خدا یه سریا اصالت ندارن

وقتی انقدر روشن فکر میشن خیانت هم زیاد میشه دیگه الان دیشب شوهره دوسته من به من کلی پیام داده رو خسابه داداش خواهری که اره من کنارتم هرکاری بتونم انجام میدم بیش از حدم پیام داد الان اون نمیفهمه نباید به من پیام بده زنشم که اهمیت نمیده ایا من اگه بخوام نمیتونم شوهرشو از راه به در کنم؟! والا که میتونم الانم به طرف بگم دوست ندارم شوهرت پیام داده میخواد بگه تو املی تو عقب مونده ای 

همین نزدیکیا کارارو خراب میکنه

وقتی انقدر روشن فکر میشن خیانت هم زیاد میشه دیگه الان دیشب شوهره دوسته من به من کلی پیام داده رو خسا ...

وای به قران این چیزارو ما فقط تو جم تی وی میدیدیم