2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو ماه بود پسر من پشت هم مریض شده بود از ۸ماه پیش که برده بودم پیش دکترش تا این دفعه فقط ۱۰۰گرم ب وزنش اضافه شده بود شربت gain upگرفتم قبل از ناهار و شام ی ق مباخوری بهش میدادم بعد غذاشو میدادم و اینکه شروع من از چیزهایی ک دوست داره غذا بهش بده بعد تخم مرغ واسه افزایش وزن خوبه ب صورت مختلف درست کن 

تحرک زیاد داشته باشه گرسنه ش میشه بلافاصله غذا بهش بده 

اگر مهد هم بفرستی با بچه های دیگه بازی می‌کنه یا میبینه اونا غذا و میان وعده میخورن پسر شما هم میخوره

من پنکیک انواع مختلف درست میکنم و تخم‌مرغشو زیاد میریزم.دخترم بد غذاس ولی اینو میخوره.ی پنکیک کوچولو درست میکنم دوقاشق ارد رو ی تخم‌مرغ میزنم و میخوره.شما هم امنحان کن.یروز داخلش هویج میزنم یروز موز یروز برشهای نازک سیب یروز کدو رنده شده.موقعی که کدو یا هویج‌میزنم اول تفت میدم با دارچین زیاد بعد قاطیه مواد پنکیک میکنم خیلییی خوشمزه میشه

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️

سلام عزیزم پسرمن ۹ماهشه چون کم وزنه دکتر سانستول و زینک پلاس نوشت خارجیشوگرفتم شکرخدا اشتهاش بهترشده 

اخر غذا کره میزنم ب غذاش.تو سوپش تخم مرغ پخته و رنده شده اضافه میکنم.عصاره گوشت درست میکنم بهش میدم   

زینک اشتهارو بازمیکنه

یه مدت خوب غذا بخوره معدش جا باز میکنه .بنظرم تا وقتی شیرخشک رو بدی.  غذا نمیخوره.  امیدوارم بهتربشه

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن