2777
2789

یا سفارش میدم برام میارن نمیدونم عجله میکنم تو خرید و تهش یه چیز اشغال میخرم که نمیپوشم🥲 شماهم از این مشکلات دارین؟

نه من واسه هرچی میخرم کلیییی ذوق دارم چرا ذوقتو کور میکنی😍

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داشتم ولی ب حرف شوهرم رسیدم گرون بخر کم بخر 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

اصلا اعتقادی به مجازی خریدن ندارم..مخصوصا پوشاک. 

باید برم مغازه کلی از نزدیک و دقت جنس رو ببینم اسکن کنم. بعد بخرم.....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

نه هیچوقت

هرچیزی به چشمم بیاد امکان نداره ازش زده بشم حتی بعد چندسال

البته اینترنتی نمیخرم 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
با خودم‌میگم کاش عجله نمیکردم یه مقدار بیشتر روش میذاشتم بهترشو میخریدم🥲

ن بابا اصلا اینطوری نباش ذات انسان همینه همیشه دنبال بهترینه ولی مطمئن باش هرچقدرم می‌گذشت باز انتخابت همین بود ک هست

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام