2777
2789
عنوان

عمل لیزیک پی آر کی پنجشنبه میخوام انجام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 69 پست
شما آستیگمات داشتید؟

بله عزیزم

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوره نقاهتش ک یک هفته اس باید تو خونه باشی کلا تاریکه تاریک باشه حمومم یک هفته نباید برین از عطر و ل ...

ممنون از شما 

به نظرتون چهار روز بعد از عمل میتونم برم امتحان بدم

ضخامتش بد نیست هزینه 18 میلیون عکس و اینام داره نزدیک 20 میلیون

خدارو شکر 

ایشالا که خوبه خوب بشی 

برای منم دعا کن از یه راهی بتونم عمل حذف عینک کنم 

دکتر به من گفت هم قرنیت خیلی نازکه هم قوز قرنیه دارم و گفت نمیتونی عمل کنی خیلی ناراحتم 

کاش منم مثل شما می‌تونستم عمل کنم خوشبحالت 

دعا کن برای منم

من ساعت یازده صبح

سعی کنید زودتر برید ک زودتر عملتون انجام بدین بعد عمل عینک دودی بزنید و برید و مسکن بخورید بعد ک عملتون تموم شد من لحظه ای عمل شدم تا دم در ماشین همه چی اوکی بود بعد سوار ماشین شدم چشام کامل بسته شد نمی‌تونستم باز کنم می‌سوخت بعد رسیدم خونه قطره هام ریختم تا آروم شدم 

سعی کنید یک هفته رو از گوشی استفاده نکنید یا تلویزیون البته نوشته هارو نمی‌بینید تار میشه دیدتون تا یک ماه تاری دید رو دارین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷
سه روز بعد از سه روز میتونم برم امتحان بدم

وای نه 

کم کمش 10 روز استراحت چشم لازمه 

وگرنه به چشمت آسیب میزنی 

خوب بزار بعد امتحانت 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
آره ببین لیزیک انگار با چند تا تکنیک مختلف انجام میشه بسته به ضخامت قرنیه. اون نوعی که من عمل کردم ل ...

قرنیه های نازک و دارای قوز مثل من اطلاع ندارید که چه نوع عملی میشه کرد ؟؟

خدارو شکر ایشالا که خوبه خوب بشی برای منم دعا کن از یه راهی بتونم عمل حذف عینک کنم دکتر به من گفت هم ...

سلامت باشید انشاالله که میشه

بیمارستان نور برید حتماً راهی هست

البته من بیمارستان دکتر جوادی میرم 

چون نور هم هزینش بالا بود هم دو ماه دیگه وقت داد

ولی اونجا روش های مختلفی هست یه سر بزنید

گفت صفر میشه ولی بازم معلوم نیست

اگه اطمینان داده بهتون حتما همینجور میشه هربار چکاب بشید می‌بینید نمره چشتون هی داره کمتر میشه من چکاب بعد یک ماه عمل رفتم هنوز تار می‌دیدم آستیگماتم روی یک بود نمره چشمم هم 0.25 این سری رفتم خیلی بهتر شده بود خداروشکر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سعی کنید زودتر برید ک زودتر عملتون انجام بدین بعد عمل عینک دودی بزنید و برید و مسکن بخورید بعد ک عمل ...

آره من تا یک ماه تاری دید داشتم یه شب عصرش چشمم خوب بود با ماشین رفتم بیرون خونه خواهرم یهو چشمام دوباره تار شد به زور رانندگی کردم تا خونه 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔