2777
2789
عنوان

زمین رایگان به سه فرزندی ها

131 بازدید | 10 پست

سلام دوستان زمین رایگان به سه فرزندی ها راسته؟ من ثبت نام کردم ولی خیلی وقته پیامک یا جوابی نمیاد خبر دارید چیکار کنیم؟ کجا مراجعه کنیم زودتر اوکی بشه

وضع جالبی هم نداریم الان خیلی خوب میشه راهنمایی کنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زمین برای فرزند سوم به اونایی میدن که تو شهری باشن که زاد و ولد کمه اگه جزوش نیستید بهتون نمیدن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

اون واسه چهارفرزندی ها بود فک کنم

ولی فک نکنم این دولت اجراییش کنه

وامای ازدواجو ک جلوشو گرفتن

بودجه واسه وام ندارن،چطو زمین رایگان بدن/:

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.

مال ۴ فرزنده و البته مربوط فقط به شهرهای خاص میشه ! الان هم دیگه بت شرایط منطقه ظاهرا بودجه ها تموم شده . 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭