2777
2789
۲۷سالمه حس میکنم یه پیرزن از نفس افتاده داغونم

منم دقیقا مخصوصا جدیدا چین و چروک در اوردم

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس بدیه حس میکنم 40 سالمه والا 40 ساله هارو میبینم پیشونیشون دریغ از یک خط

والا دخترخاله ام ۴۵ سالشه من مثل مادرشم🥲

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

والا دخترخاله ام ۴۵ سالشه من مثل مادرشم🥲

وایی گفتی، یه پسر عمو دارم 43 سالشه پیشونیش شبی آیینست فکر کنم برا اینه که غم و قصه ندارن، ادمیم نیست که بگم ژل زده پسر سادیه ایه

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
40سالمه فکرمیکنم 20 سالمهقبلا که جوون بودم فکر میکردم کسی که 40سالشه خیلی پیره

چین و چروک تو صورتت ایجاد نشده؟ من تو سن 26 پر چین و چروکم

وایی گفتی، یه پسر عمو دارم 43 سالشه پیشونیش شبی آیینست فکر کنم برا اینه که غم و قصه ندارن، ادمیم نیس ...

اره غم و غصه آدمو پیر و شکسته میکنه اصن از جوونیم هیچی نمی‌فهمم مسبب این حالم مادرشوهرم نفهممه

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

اره غم و غصه آدمو پیر و شکسته میکنه اصن از جوونیم هیچی نمی‌فهمم مسبب این حالم مادرشوهرم نفهممه

خدا سر عقلش بیاره ایشاللهه، منم همش در حال غصه خوردنو فکر کردنم احتمالا دلیلش همین زندگی سالم نداشتنمونه