2777
2789
عنوان

با این وضع برم دکتر

337 بازدید | 14 پست

چند روزه خیلی وضعم داغونه. نمیدونم چه مریضیه،انفولانزاست یاچی اما دیگه نمیتونم تحمل کنم و باید برم دکتر ولی مشکل اینه که چند روزه نرفتم حموم و جنس موهام چربه و چون همش به بخاری چسبیدم وضعشون افتضاحه و توان ندارم دو دیقه وایستم و یه آبی بکشمشون و مشکل دوم اینه که امروز پریود شدم و اگه دکتر برام امپول بنویسه و پرستار بیاد بزنه و بفهمه یجوری نیست؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با کمک کسی برو یه دوش سرپایی بگیر خودتم بهتر میشی بعد حسابی بپوش برو دکار

نمیشه. خیلی وضعم داغونه. هیچوقت اینطور مریض نشدم. هرچی قرص و شربت میخورم برای یکساعتم تاثیرشون نمیمونه.

نمیشه. خیلی وضعم داغونه. هیچوقت اینطور مریض نشدم. هرچی قرص و شربت میخورم برای یکساعتم تاثیرشون نمیمو ...

منم همینجوری مریض شدم

دوتا بچه کوچیکم دارم

۳ روز رفتم خونه مامانم و کلا تو رخت خواب بودم

سرم و چشام درد میکرد شدید ک گریه میکردم

حدودا ۱۰ روز کشید تا خوب بشم

هنوزم ی وقتا گوشم کیپ میشه دماغم میگیره گلوم خلط میگیره

اصلا معلوم نیس چیه

من بار اخر دوران کرونا مریض شده بودم دو سال سه سال بود هیچ مریض نشده بودم ک همین ده روز پیش گرفتم و مردم و زنده شدم

فقط برو دکتر و استراحت کن و سوپ و سبزیجان و سیر بخور

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

منم همینجوری مریض شدمدوتا بچه کوچیکم دارم۳ روز رفتم خونه مامانم و کلا تو رخت خواب بودمسرم و چشام درد ...

منم تمام بدنم و سرم درد میکنه،آبریزش بینی شدید دارم انگار شیر آبه، سرفه هامم جوریه که انگار دل و سینم داره میاد بیرون. هرچی قرص و میوه میخورم انگار نه انگار. الان ۴،۵ روزی میشه اما یذرم خوب نشدم😭

منم تمام بدنم و سرم درد میکنه،آبریزش بینی شدید دارم انگار شیر آبه، سرفه هامم جوریه که انگار دل و سین ...

دقیقا همشو داشتم

و با خوردن قرص و شربت و ویتامین و دمنوش انگار بدتر میشدم

صبح ب امید خوب شدن پامیشدم میدیم باز بدتر شدم

باید یه هفته بگزده بعدش هم باید استراحت کنی تا کمکم خوب بشی

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍