2777
2789
عنوان

عذاب وجدان گرفتم

128 بازدید | 10 پست

لطفا نظرتونو بگید ولی توروخدا دعوام نکنین🥲

یه لباسی مال دوستم بود داد بمن براش بزارم دیوار 

منم متر نداشتم که دقیق اندازه بگیرم حدودی نوشتم اندازشو. نوشتم حدودا ۷۰ سانته .ننوشتم دقیق انقدره .یکی خریدش بعد پیام داد ۶۰ سانته که .گفتم منکه نگفتم دقیق ۷۰ هست حدودی نوشتم دیگه عصبی شدم مسدودش کردم الان عذاب وجدان دارم .چت هم قابل برگشت نیست .بنظرتون اشتباه منه .چکار کنم دعوام نکنین تورخودا ببینم چه خاکی بریزم تو ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله اشتباه کردی خانم ده سانت اختلاف یعنی دکمه لباس بسته نمیشه یعنی زیر بغلش جر میخوره .حدودا رو برای نهایت ۲سانت میزنن نه ده سانت

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
بله اشتباه کردی خانم ده سانت اختلاف یعنی دکمه لباس بسته نمیشه یعنی زیر بغلش جر میخوره .حدودا رو برای ...

دکمه نداشت که هودی بود .از سر شونه تا پایین بدون کلاه نوشتم .ولی خوب نوشتم ک حدودی نگفتم دقیق ک

ده سانت از بلندی بود نه دور کمر گلم

بلندن که مساله ای نیست ولی خوب شاید اون بلندتر خواسته.ولی گشادی واقعا تاثیر داره

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
بلندن که مساله ای نیست ولی خوب شاید اون بلندتر خواسته.ولی گشادی واقعا تاثیر داره

اخه من گفتم حدودیه دقیق نیست ولی بازم عذاب وجدان رهام نمی کنه اون لحظه عصبی شدم ولی پیداش میکنن نمیزارم ناراضی بشه